Cabaret

Daniël Arends

De Afterparty (reprise)

AEGON zaal

Prijs € 21,-
incl. garderobe en pauzedrankje

AEGON zaal

Prijs € 21,-
incl. garderobe en pauzedrankje

Lovende recensies, een laaiend enthousiast publiek en nominaties voor cabaretprijzen: laat Daniël Arends maar schuiven. 'Carte Blanche', zijn vorige show, werd met open armen ontvangen. Met 'De Afterparty' wil hij dat eclatante succes minimaal evenaren. Maar daar heeft hij wel publiek voor nodig. Een nieuwe show met een vreugdevuur van onwaarschijnlijk veel steengoede grappen van een cabaretier in bloedvorm!

Lovende recensies, laaiend enthousiast publiek, nominaties voor cabaretprijzen; laat Daniël Arends maar schuiven. Met zijn vorige show, het uitstekend ontvangen ‘Carte Blanche’, leverde hij een prestatie van formaat. En omdat Daniël het zo fijn vindt om voor u op te treden, is hij alweer druk bezig met ‘De Afterparty’. Hij zou vereerd zijn als u opnieuw massaal komt opdagen. U moet wel gek zijn om dat niet te doen: “Arends is in bloedvorm in dit vlijmscherpe en swingende programma, dat prachtig van opbouw is en door een aantal verrassende fases gaat.” (de Volkskrant **** over zijn vorige voorstelling ‘Carte Blanche’)


Regie: Joerie Tijdink

Vorig seizoen snel uitverkocht, mis 'm niet!

Website: www.bunkertheaterzaken.nl

Het Parool **** over zijn vorige show ‘Carte Blanche’: “Na een zwartgallige, maar ook erg geestige eerste helft begint de werkelijke, wonderschone deconstructie. (…) Arends is geen pleaser. Gelukkig niet.”

NRC Handelsblad **** over zijn vorige show ‘Carte Blanche’: “Dwars door zijn kronkelige redeneringen stookt Arends een vreugdevuur van onwaarschijnlijk veel steengoede grappen, die vlijmscherp van karakter, feilloos getimed en puntgraaf geformuleerd zijn.”

de Volkskrant **** over zijn vorige show ‘Carte Blanche’: “Arends is in bloedvorm in dit vlijmscherpe en swingende programma.”