Klassiek

Prijs € 15,-

Doopsgezinde kerk

Prijs € 15,-

Das Zimmermannische Kaffee ontleent zijn naam aan het café van componist Gottfried Zimmermann in Leipzig. Begin achttiende eeuw werden daar onder leiding van de grote Johann Sebastian Bach wekelijks concerten gehouden. Das Zimmermannische Kaffee neemt het muziekminnende publiek mee terug naar die tijd, naar die sfeer en naar de prachtige muziek van de familie Bach.

Das Zimmermannische Kaffee ontleent haar naam aan het café van
componist Gottfried Zimmermann in Leipzig, waar in het begin van de
achttiende eeuw onder leiding van Johann Sebastian Bach wekelijks
concerten werden gehouden door zowel professionele musici als studenten.

Das Zimmermannische Kaffee neemt u mee naar die tijd, naar die sfeer en naar de prachtige muziek die toen werd gespeeld.

Das Zimmermannische Kaffee met Guillermo Brachetta & Menno van Delft, clavecimbel,
twee violen, altviool, cello, contrabas en twee hoorns

Christoph Graupner (1683 - 1760): Concerto a 2 corni, 2 violini, viola e cembalo
Georg Philipp Telemann (1681 - 1767): Concerto à 4 in d-klein