Muziektheater

Prijs € 35,-

Grote zaal

Prijs € 35,-

De Alex Klaasen Revue komt met een kerstshow als hét medicijn om de donkere dagen voor kerst door te komen. Alex combineert hilarische sketches met muzikale hoogtepunten, alles in kerstsfeer. Zo voert hij drie koningen op die verdacht veel lijken op de Toppers, een clubje ‘woke’ kerstelfen, een vloggende kerstengel en een echte Duitse kerstmarkt. Alex deelt kerstpakketten uit, kookt een achtgangen-kerstdiner voor de hele zaal en presenteert zijn gloednieuwe cd ‘Santa Klaasen’.

De Alex Klaasen Revue komt deze winter naar de theaters met de kerstshow ‘Snowponies, een ‘Merrie’ Christmas’, gebaseerd op zijn succesvolle voorstellingen ‘Showponies 1 en 2’. De show is hét medicijn om de donkere dagen voor kerst door te komen. Want ook nu combineert Alex hilarische sketches met muzikale hoogtepunten, ditmaal helemaal in kerstsfeer. Zo voert hij drie koningen op die verdacht veel lijken op de Toppers, een clubje ‘woke’ kerstelfen, een heuse battle tussen de os en de ezel in The Voice Bethlehem, een vloggende kerstengel, de Limburgse Mariah Carey en een echte Duitse kerstmarkt. Alex deelt kerstpakketten uit, kookt een achtgangen-kerstdiner voor de hele zaal en presenteert zijn gloednieuwe kerst-cd ‘Santa Klaasen, met de nu al klassieke kersthits ‘Oh ragoutbakje’  en ‘Witte kerst m’n reet’.

Script en liedteksten: Alex Klaasen en Niek Barendsen | regie: Gijs de Lange | met: Alex Klaasen, Daniel Cornelissen, Lucas Schilperoort, Renée de Gruijl, Myrthe van der Vuurst de Vries en Pepijn van den Berg | choreografie en staging: Daan Wijnands | compositie, liveband en spel: Jan en Keez Groenteman | decorontwerp: Thomas Rupert en Roos Veenkamp | lichtontwerp: Marc Heinz | kostuums: Arno Bremers

Website: alexklaasen.nl

Theaterplus
Prijs: € 11.00
Er wordt een tafel gereserveerd in het Theatercafé. Vooraf koffie of thee met iets lekkers en na afloop een drankje met hapjes.
Theatergerecht
Prijs: € 18.50
Een verrassingsgerecht met ingrediënten die zoveel mogelijk duurzaam en lokaal zijn. Bij dit gerecht kun je kiezen uit vegetarisch, vlees- of visgerecht.
Theatermenu
Prijs: € 29.50
Een drie-gangen keuzemenu met eerlijke en toegankelijke gerechten.