Muziektheater

De Brekbere Sirkel

Tet Rozendal e.a.

Rabobank zaal

Prijs € 21,75
incl. garderobe en pauzedrankje

Rabobank zaal

Prijs € 21,75
incl. garderobe en pauzedrankje

Elise en Didier beleven samen een vurige liefde. Maar als hun dochtertje ziek wordt en overlijdt, ontsteekt Didier in woede en zoekt Elise troost. Wat als je het allerbelangrijkste kwijtraakt? ‘De Brekbere Sirkel’ is een swingende Friestalige muziektheatervoorstelling over een schrijnende lovestory vol Amerikaanse rootsmuziek met Tet Rozendal, Wybo Smids en Gurbe Douwstra. De Vlaamse en Nederlandse theaterversies trokken volle zalen.

Een swingende Friestalige muziektheatervoorstelling over een schrijnende love- story vol Amerikaanse rootsmuziek met Tet Rozendal, Wybo Smids en Gurbe Douwstra.

Elise (Tet Rozendal) en Didier (Wybo Smids) beleven samen een vurige liefde. Maar als hun dochtertje ziek wordt en overlijdt ontvlamt Didier in woede en zoekt Elise troost.

Wat gebeurt er als dat waar je het meest van houdt van je afgenomen wordt? Als het verdriet zo groot is dat je het niet hebt, maar dat je het bent.

Elise vindt een uitweg. Ze beleeft haar finale. Ze treed nog één keer op, met Didier en hun band. Ze spelen nummers van Johnny Cash, Alisson Krauss, Emmylou Harris en Waylon Jennings.
Woord en muziek vloeien naadloos in elkaar over in deze krachtige voorstelling.

Tet Rozendal en Wybo Smids schitteren in rollen die hun op het lijf geschreven zijn.
De muzikale begeleiding ligt in de vakkundige handen van Gurbe Douwstra en zijn speciaal voor deze voorstelling samengestelde virtuoze vierkoppige band.

De film The Broken Circle Break Down, gebaseerd op het toneelstuk, werd bejubeld door pers en publiek. De Vlaamse en Nederlandse theaterversie trok volle zalen.
En nu is deze parel van een voorstelling op 7 februari 2017 in Stadsschouwburg De Harmonie te zien.


Regie: Jan Arendz Friese vertaling: Marijke Geertsma Geschreven door: Johan Heldenbergh & Mieke Dobbels Foto: Lutske Veenstra

Website: www.tetrozendal.nl