Cabaret

De Cabaretpoel

Vier keer leuk!

Accent zaal

Prijs € 15,-
incl. garderobe en pauzedrankje

Accent zaal

Prijs € 15,-
incl. garderobe en pauzedrankje

In de Cabaretpoel spelen vier aanstormende cabarettalenten ieder een voorstelling van een klein halfuur. Deze reizende cabaretshow presenteert finalisten en prijswinnaars van diverse cabaretfestivals. Welke cabaretiers acte de présence geven, blijft meestal tot vlak voor aanvang van de voorstellingen een geheim. Zou de toekomstige Theo Maassen of de nieuwe Youp van ’t Hek opstaan?


Cabaretliefhebbers opgelet! Deze voorstelling mag u niet missen. In de Cabaretpoel spelen vier nieuwe aanstormende cabarettalenten elk een voorstelling van ongeveer 25 minuten. U ziet finalisten en prijswinnaars van diverse cabaretfestivals. De Cabaretpoel, een nieuw initiatief voor aanstormend cabarettalent om zich aan het publiek te presenteren. Het is een soort reizend cabaretfestival, maar dan zonder competitie element.

Een avondje Cabaretpoel is een echte belevenis. Het is een zeer afwisselende avond met vier uiteenlopende cabaretgenres. Vier cabaretvoorstellingen voor de prijs van één, met voor elk wat wils. Wie er spelen blijft meestal tot de avond zelf een verrassing. Dus laat uzelf verrassen door het talent van de toekomst. Wie weet ziet u wel de toekomstige Theo Maassen of de nieuwe Youp van 't Hek. In ieder geval ziet u vier keer iets nieuws!

Vier cabaretvoorstellingen voor de prijs van één!

Website: www.cabaretpoel.nl