Muziek

De Edwin Evers Band

Theatertour

AEGON zaal

Prijs € 29,50
incl. garderobe en pauzedrankje

AEGON zaal

Prijs € 29,50
incl. garderobe en pauzedrankje

Na het overweldigende succes van de afgelopen vijf jaar hebben Edwin Evers en zijn band extra shows toegevoegd aan hun tour. De Band, onder leiding van onze bekendste ochtend-dj, brengt een onvergetelijke show vol bekende hits. Ze spelen niet simpelweg covers. Door de gezamenlijke creativiteit en virtuositeit levert de band op hoog niveau interpretaties van hun grote muzikale helden, zowel akoestisch als versterkt.

Edwin Evers en zijn band zijn inmiddels niet meer weg te denken uit het theater. Na het overweldigende succes van de afgelopen vijf jaar, heeft de band besloten extra shows toe te voegen aan de huidige tour in het najaar. De Band, met de beste muzikanten van Nederland, onder leiding van Nederlands' bekendste ochtend DJ, Edwin Evers, brengt een onvergetelijke show vol met bekende hits. Niet vanuit de intieme radiostudio, maar in de spotlights samen met zijn muzikale vrienden waarmee hij al ruim 13 jaar deze band vormt. Ze spelen in deze unieke tour niet simpelweg covers, maar door de gezamenlijke creativiteit en virtuositeit, brengt de band op hoog niveau interpretaties van hun grote muzikale helden zowel akoestisch als versterkt.


Saxofoon: Allard Buwalda gitaar: Bert Meulendijk trompet: Rik Mol zang: Ferry van Leeuwen en Maxine toetsen: Hilvert Roorda piano: Jeroen Rietbergen trombone: Jel Jongen bas: Michel van Schie percussie: Sandra Sahupala trompet: Serge Plume zang en drums: Tessa Boomkamp en Edwin Evers

Reprise