Cabaret

De Fransse Eijkel

SUBTROPIQUE

vrijdag

15

mei
2020

20:30 uur

.

Accent zaal

Prijs € 19,50
incl. garderobe en pauzedrankje

vrijdag

15

mei
2020

20:30 uur

.Accent zaal

Prijs € 19,50
incl. garderobe en pauzedrankje

Deze absurdistische en humorvolle cabaretperformance is een afspiegeling van de wereld, geschetst binnen de muren van een subtropisch zwemparadijs. Laat je op ongedwongen wijze meevoeren naar een exotische samenleving vol onzekere paradijsvogels, tropisch opblaasfruit en nationalistische badmeesters.
 
Het duo – bestaand uit Sanne Franssen en Christian Eijkelenburg  - won de publieksprijs van het Amsterdams Kleinkunst Festival.

SANNE FRANSSEN en CHRISTIAN VAN EIJKELENBURG, oftewel DE FRANSSE EIJKEL,  ontvingen in 2013 en 2014 beiden de Jos Brink Genesius Penning. Daarna veroverden ze in 2016 samen de publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival. Na hun spetterende debuut tijdens theaterseizoen 2017- 2018  waren pers én publiek laaiend enthousiast en werden ze met hun eerste avondvullende programma uitgeroepen tot winnaar van het Rabo Talenten Concours. Nu is dit energieke duo met hun elastische lijven terug met de giga-gloednieuwe voorstelling SUBTROPIQUE.

Een muziektheateravond met maffe danspasjes en briljante parodieën

Website: defransseeijkel.nl

THEATERKRANT ★★★★- '' Het theatrale vakmanschap en de originele vorm maken De Fransse Eijkel een duo waar je meer van wilt zien. Een nieuwe originele stem binnen het kleinkunstveld.’’

THEATERPARADIJS ★★★★- '' Ze gaan met zoveel energie van sketch naar sketch dat de voorstelling voorbij is voordat je er erg in hebt. Een groot compliment voor deze jonge makers!’’

MUSICALSITES ★★★★' - ' Verrassend, eigentijds en origineel.''

HET PAROOL - ''Perfecte synchroniciteit in spel en spraak. '’

DAGBLAD VAN HET NOORDEN - ‘’Dynamisch, gedisciplineerd en tot op de millimeter nauwkeurig vastgepind.’’

 

Deel deze voorstelling:   E-mail