Jeugd & Familie

De Kleine Zeemeermin

Sprookjesmusical

zondag

27

januari
2019

15:00

Uitverkocht

AEGON zaal

Prijs € 19,50
incl. garderobe

VANAF 4 JAAR

Schminken | voor & na

met Sprookjesworkshop

Kinderfeestje

zondag

27

januari
2019

15:00

UitverkochtAEGON zaal

Prijs € 19,50
incl. garderobe

VANAF 4 JAAR

Schminken | voor & na

met Sprookjesworkshop

Kinderfeestje

Sita Vermeulen schittert in dit prachtige nieuwe theatersprookje als de lieve kleine zeemeermin. Zij redt een mooie prins van een zinkend schip en wordt op slag heel erg verliefd op hem. Maar de gemene tovenares Fien vindt dat maar niets. Hoe dit afloopt? Vaar mee op de swingende muziekgolven naar de kleurrijke onderwaterwereld in deze muzikale sprookjesachtige familievoorstelling.

In dit prachtige nieuwe theatersprookje speelt Sita Vermeulen de lieve kleine zeemeermin. Ze woont heel diep in de oceaan, in het prachtige koraalbos, tussen de vriendelijke vissen en is het oogappeltje van haar vader, de koning. Op een dag, bij een hevige storm, redt ze een knappe mensenprins van een zinkend schip. Ze wordt op slag verliefd en wil niets liever dan bij hem zijn. Maar de gemene tovenares Fien denkt daar anders over en smeedt een plannetje met haar man Titus. Hoe loopt dat af? Vaar mee op de swingende muziekgolven naar de kleurrijke onderwaterwereld in deze spetterende familievoorstelling.

Sprookjesworkshop | 14.00 uur
Doe jij mee aan de Sprookjesworkshop tijdens ons Sprookjesfestival? Geef je dan snel op en beland samen met alle kinderen in de wondere wereld van Sprookjes! Prijs € 2,50

Kinderfeestje inclusief Prijs inclusief voorstelling €15,- . 

Vier je feestje bij ons in De Harmonie! Je wordt feestelijk ontvangen met limonade en een zoete lekkernij, bezoekt een voorstelling en eet (voor of na de voorstelling) natuurlijk overheerlijke frietjes met een lekkere snack. De jarige krijgt een kaartje voor een voorstelling naar keuze. 

Reserveren is mogelijk vanaf 5 personen. Graag organiseren wij het feestje op maat. Je kunt reserveren via Kirsten van der Meer (k.vandermeer@harmonie.nl).


Regie: Bas Groenenberg | spel: Sita Vermeulen, Michael van Hoorne, Esther van Santen e.a.

Prachtig nieuw theatersprookje van Van Hoorne

Website: www.vanhoorne.com

 

Recensies De Kleine Zeemeermin
Prachtige recensies voor deze vrolijke familiemusical!