Jeugd & Familie

De Nieuwe Kleren van de Keizer

De Musical

AEGON zaal

Prijs € 18,50
incl. garderobe

VANAF 6 JAAR

AEGON zaal

Prijs € 18,50
incl. garderobe

VANAF 6 JAAR

Alfons wordt geplaagd op het schoolplein. Hij mag niet meespelen met de andere kinderen. Ze vinden zijn kleding niet hip genoeg. Verdrietig vlucht Alfons weg in zijn fantasie. Daar heeft hij alles wat zijn hartje begeert. Maar wordt Alfons daar gelukkig van? Acht acteurs geven in ‘De Nieuwe Kleren van de Keizer’ met prachtige kostuums en leuke liedjes een vrolijke draai aan het beroemde, gelijknamige sprookje van Hans Christian Andersen.

Alfons wordt geplaagd op het schoolplein. Hij mag niet meespelen met de andere kinderen. Ze vinden zijn kleding niet hip genoeg. Verdrietig vlucht Alfons weg in zijn fantasie. Daar heeft hij alles wat zijn hartje begeert. Opeens is hij keizer en woont hij in een groot paleis, heeft hij heel veel vriendjes, personeel dat alles doet wat hij hen opdraagt en geld genoeg om zoveel kleren te kopen als hij maar wil. Maar wordt Alfons daar gelukkig van?
Acht acteurs geven in ‘De Nieuwe Kleren van de Keizer’ een vrolijke draai aan het beroemde, gelijknamige sprookje van Hans Christian Andersen. In prachtige kostuums en met leuke liedjes maken ze duidelijk dat je met ijdelheid niet ver komt in het leven. En dat is best een mooi lesje voor jong en oud.

Na afloop is er een Meet&Greet met de cast

Website: www.langhout-theater.nl