Cabaret

De Partizanen

Welkom in Partizanië

Kleine zaal

Prijs € 17,50
incl. garderobe en pauzedrankje

Kleine zaal

Prijs € 17,50
incl. garderobe en pauzedrankje

Hun debuut werd bekroond met de Neerlands Hoop 2015. Na deze prijs voor de meest veelbelovende cabaretact is het hard gegaan met De Partizanen. U kent het duo misschien ook van hun rubriek in het populaire televisieprogramma 'Cojones'. Met 'Welkom in Partizanië' trakteren Thomas Gast en Merijn Scholten het publiek opnieuw op kurkdroge humor.

De kurkdroge humor van De Partizanen kent u misschien van hun met de Neerlands Hoop 2015 bekroonde titelloze debuut, de prijs voor meest veelbelovende cabaretact. Of van hun rubriek in het populaire tv-programma ‘Cojones’. Komend seizoen gaat het duo – Thomas Gast en Merijn Scholten – opnieuw het land in. Om u nogmaals ervan te overtuigen dat De Partizanen de moeite waard zijn. En het leven dus ook. Pak in die tas en gun uzelf een enkele reis naar het beloofde land. “Virtuoos absurd in sketches en razendsnelle tweespraak. (…) In één klap is het cabaret een fantastisch sketchduo rijker.” (NRC Handelsblad over het debuutprogramma ****)

Gun uzelf een enkele reis naar het beloofde land

Website: www.bunkertheaterzaken.nl

NRC Handelsblad **** over het debuutprogramma:
“De Partizanen zijn virtuoos absurd in sketches en razendsnelle tweespraak. (…) In één klap is het cabaret een fantastisch sketchduo rijker.”

de Volkskrant *** over het debuutprogramma:
“Vernuftig en met een hoge lachwaarde. (…) Met De Partizanen is weer een smakelijk duo opgestaan dat moet worden gekoesterd.”

Theaterkrant over het debuutprogramma ***:
“Het gaat bij De Partizanen om de grap, de lach, de snelheid, de malle invallen, slapstick, stupide dialoogjes, teksten die niet sporen bij wat je ziet. En andersom. (…) Het is het betere onzin-op-een-stokkie-werk, ontstaan in twee creatieve comedybreinen.”