Entertainment

De Ploeg

Pilp Fuction

AEGON zaal

Prijs € 34,25
incl. garderobe en pauzedrankje

AEGON zaal

Prijs € 34,25
incl. garderobe en pauzedrankje

Een meisje zoekt haar moeder, een beroemde Hollywoodactrice. Als een Alice dwaalt zij door Filmland. Ze belandt in bekende filmscènes en staat oog in oog met sterren van het witte doek. De Ploeg (met onderen anderen Loes Luca en Han Römer) is terug met een fantastische theatervoorstelling die gewoon vraagt om een grote bak popcorn op schoot en een geliefde dicht tegen je aan.

De Ploeg is terug en neemt een duik in de filmwereld. Het roemruchte gezelschap van cabaretiers (NUHR) en acteurs – onder anderen Loes Luca en Han Römer – ploegt zich in ‘Pilp Fuction’ door een filmscript over een meisje dat op zoek is naar haar moeder, een groot Hollywood-actrice. Het meisje dwaalt als een Alice door Filmland, komt terecht in bekende filmscènes en staat oog in oog met sterren van het witte doek. Ondertussen ontvouwt zich een fantastische theatervoorstelling die je het liefst ziet met een grote bak popcorn op schoot en je geliefde dicht tegen je aan. Een avond vol spektakel, spanning, liefde en drama zoals je normaal alleen in films ziet! De Ploeg, nu eindelijk in Dolby Surround en Technicolor, maar doldwaas als altijd.


Regie: Jakop Ahlbom | met: Loes Luca, Ria Marks, Ilke Paddenburg, Han Römer, Genio de Groot, Peter Heerschop, Viggo Waas en Titus Tiel Groenestege

Een avond vol spektakel, spanning, liefde en drama. Net als in de film

Website: www.bostheaterproducties.nl