Klassiek

De Schatkamer van de Klassieke Muziek | Cursus

Franz Lehár, Richard Tauber, Josef Schmidt

Accent zaal

Prijs € 12,50
SERIEPRIJS € 10,-

Accent zaal

Prijs € 12,50
SERIEPRIJS € 10,-

De derde middag uit de serie ‘De Schatkamer van de Klassieke Muziek’, met uiteenlopende onderwerpen uit de muziekgeschiedenis. Inclusief beeld- en geluidsfragmenten. Een componist en twee zangers, ooit waren het de sterren uit de lichtere muziek. Lehar scoorde met zijn Die lustige Witwe. Richard Tauber was zijn stertenor. En Josef Schmidt deed zijn best om mee te komen, maar was aan de kleine kant, zodat hij het best uit de verf kwam in radiostudio’s. Beleef vanmiddag de grote namen, beeldfragmenten uit Die Lustige Witwe en Der Graf von Luxemburg en zie de gevierde sterren zelf aan het werk.

De derde middag uit de serie ‘De Schatkamer van de Klassieke Muziek’, met uiteenlopende onderwerpen uit de muziekgeschiedenis. Inclusief beeld- en geluidsfragmenten.

Een componist en twee zangers, ooit waren het de sterren uit de lichtere muziek. Lehar scoorde met zijn Die lustige Witwe. Richard Tauber was zijn stertenor. En Josef Schmidt deed zijn best om mee te komen, maar was aan de kleine kant, zodat hij het best uit de verf kwam in radiostudio’s. Beleef vanmiddag de grote namen, beeldfragmenten uit Die Lustige Witwe en Der Graf von Luxemburg en zie de gevierde sterren zelf aan het werk.

Onderdeel van de serie ‘De schatkamer van de klassieke muziek’ zie pagina ….

Website: www.harmonie.nl

Deze voorstelling is onderdeel van de serie Cursus Schatkamer van de Klassieke Muziek