Toneel

DE VERLEIDERS

Slikken én stikken

AEGON zaal

Prijs € 35,-
incl. garderobe en pauzedrankje

AEGON zaal

Prijs € 35,-
incl. garderobe en pauzedrankje

Victor Löw, Leopold Witte, Tom de Ket, George van Houts en nieuwkomer Martijn Fischer zijn DE VERLEIDERS. In ‘Slikken én stikken’, het vierde deel van hun glorieuze reeks, schudden zij iedereen wakker met een second opinion over ons zorgstelsel. Reken gerust op een heel pijnlijke avond. DE VERLEIDERS zijn terug met een voorstelling zonder verdoving, de diepgang van toneel en de urgentie en snelheid van cabaret.

Na het succesvolle ‘Door de bank genomen’ schoppen DE VERLEIDERS u opnieuw wakker in dit vierde deel van hun glorieuze reeks. In ‘Slikken én stikken’ geeft de groep een second opinion over ons zorgstelsel. Over patenten, onbetaalbare medicijnen, draaideurpatiënten, prijsafspraken, faillissementen van ziekenhuizen en miljardenwinsten van verzekeraars en farmaceuten. Maar ook over de mens, die steeds ouder wil worden en zich daarmee uitlevert aan deze zorgmafia. Binnenkort geven we al dertig procent van ons bruto binnenlands product uit aan de medische sector voor het leveren van een gevecht dat niet te winnen is. We gaan namelijk allemaal dood. Punt. Dit wordt dus een pijnlijke avond, heel pijnlijk. DE VERLEIDERS zijn terug met een voorstelling zonder verdoving, de diepgang van toneel en de urgentie en snelheid van cabaret.
Victor Löw – genomineerd voor een Louis d’Or voor ‘Door de bank genomen’ – Leopold Witte, Tom de Ket en George van Houts zijn er weer bij en Martijn Fischer is toegetreden tot het illustere gezelschap.


Tekst: George van Houts en Tom de Ket | regie: Aat Ceelen | spel: Victor Löw, Leopold Witte, George van Houts, Tom de Ket en Martijn Fischer | decor: Michiel Voet | kostuums: Maya Schröder

Over pillendraaiers, piskijkers, bedplassers en premiejagers

Website: www.bostheaterproducties.nl

de Volkskrant ***** over de vorige voorstellingen van DE VERLEIDERS:
“Flitsend toptheater.”

Dagblad van het Noorden ***** over de vorige voorstellingen van DE VERLEIDERS:
“Hoe theater je meedogenloos wakker schopt.”

De Telegraaf **** over de vorige voorstellingen van DE VERLEIDERS:
“Een must see voor iedere Nederlander.”