Jeugd & Familie

De Vrekkin

NTjong

vrijdag

7

december

19:30

Rabobank zaal

Prijs € 17,50
incl. garderobe

VANAF 8 JAAR

vrijdag

7

december

19:30Rabobank zaal

Prijs € 17,50
incl. garderobe

VANAF 8 JAAR

Een schaamteloze familie met te veel geld en te weinig realiteitsbesef leidt een uitzinnig leven. Moeders mode-imperium lijkt een onuitputtelijke bron van geld voor haar kinderen, die zich hebben ontwikkeld tot brutale en inhalige mormels. Als zij zich realiseert dat iedereen van haar profiteert, gooit ze de kluis dicht. Niemand wil immers een levende creditcard zijn. Hilarische komedie met visueel spektakel. Gebaseerd op ‘De Vrek’ van Molière.

Regisseur Noël Fischer regisseert na het succesvolle ‘Polleke’ opnieuw een grote familievoorstelling. ‘De Vrekkin’ is een hilarische komedie over een schaamteloze familie met te veel geld en te weinig realiteitsbesef. Het visuele spektakel, met Betty Schuurman in de hoofdrol, is gebaseerd op ‘De Vrek’ van Molière.
Onder strakke regie van moeder en haar personal assistant leidt deze modern family met zoon, dochter en life coach een uitzinnig leven. Moeders mode-imperium lijkt een onuitputtelijke bron van geld voor haar kinderen, die zich tot brutale en inhalige mormels hebben ontwikkeld. Als ze zich realiseert dat iedereen van haar profiteert, gooit ze de kluis dicht. Niemand wil tenslotte een levende creditcard zijn.

Kijkje achter de schermen | 18.15 uur

Altijd al eens een kijkje willen nemen achter de schermen van De Harmonie? Samen met de rondleider dwaal je door het theater, langs het toneel, foyers en de kleedkamers en mag je misschien al even in de zaal van de voorstelling kijken. Prijs € 2,50


Tekst: Jibbe Willems | regie: Noël Fischer | spel: Betty Schuurman, Yara Alink, Bram Coopmans, Isabelle Houdtzagers, Sander Plukaard, Billy de Walle e.a. | dramaturgie: Martine Manten | toneelbeeld: Thomas Rupert | kostuums: Carly Everaert | lichtontwerp: Uri Rapaport

Hoe overleef ik mijn rijke moeder?

Website: www.hnt.nl