Toneel

Debby Petter

In mijn hoofd

Accent zaal

Prijs € 18,-
incl. garderobe en pauzedrankje

Accent zaal

Prijs € 18,-
incl. garderobe en pauzedrankje

Een vrouw vertelt dat haar man liegt. Minstens zijn halve leven is verzonnen. Zij wil dat hij hulp zoekt. Maar doet hij dat inderdaad? Of liegt hij ook daarover? Terwijl de vrouw op hem wacht, vertelt zij kwetsbaar en onzeker haar bijzondere verhaal. Opnieuw slepen actrice Debby Petter en schrijver Thomas Verbogt het publiek mee een andere wereld in. De intrigerende monoloog ‘In mijn hoofd’ is een theaterjuweeltje!

Debby Petter bracht de afgelopen jaren al intrigerende eenakters op de planken. In de theatermonoloog ‘In mijn hoofd’ speelt ze een vrouw die vertelt over haar man. Hij liegt. En dat doet hij niet zachtzinnig. Zijn halve leven is verzonnen of misschien wel meer dan de helft. Het gaat ook niet om leugentjes om bestwil, maar echt het grote werk. Zij wil dat hij hulp zoekt. Hij wil dat ook. Maar doet hij dat? Of liegt hij dat hij hulp gezocht heeft? Terwijl ze op hem wacht, vertelt ze kwetsbaar en onzeker haar verhaal. Waarom gaat ze niet bij hem weg? Het antwoord op deze vraag blijkt glashelder en onthutsend tegelijk.
‘In mijn hoofd’ is de vierde samenwerking tussen Debby Petter en schrijver Thomas Verbogt. De vorige drie bleken stuk voor stuk mooie, kleine juweeltjes, waarin Petter haar publiek van begin tot eind meesleepte in een andere wereld. Precies zoals theater bedoeld is.


Tekst: Thomas Verbogt en Debby Petter | spel: Debby Petter | regie: Koen Wouterse

Intrigerende monoloog door actrice Debby Petter

Website: www.debbypetter.nl

 

interview met Debby Petter in het AD
"Leugens kunnen verslavend zijn"