Jeugd & Familie

Dikkie Dik & ik

Jubileumvoorstelling

Kies een datum / tijd:

Rabobank zaal

Prijs € 12,50
incl. garderobe

VANAF 2 JAAR

Schminken | voor & na

zondag

13 januari   2019

  10:30 uur
zondag

13 januari   2019

  14:00 uur
Rabobank zaal

Prijs € 12,50
incl. garderobe

VANAF 2 JAAR

Schminken | voor & na

Dikke Dik is een gekke kater. Lekker in slaap vallen waar het niet mag. Rennen door de kamer, in de gordijnen hangen en even zijn nagels in de leuning van de bank prikken. Maar dat mag toch niet Dikkie Dik? Vandaag toveren we De Harmonie om tot een echt kattentheater. Zo ontdek je hoe het is om Dikkie Dik te zijn. In zijn koppige kattenwereld mag en kan echt alles. Twee acteurs brengen met veel slapstick, humor en interactieve videobeelden de bekendste rode kater knorrend tot leven.

Hoe is het om Dikkie Dik te zijn? Als je zomaar mag gaan liggen op hele gekke plekken, of juist als een gek door de kamer mag rennen en in de gordijnen springen, om daarna je nagels eens flink te scherpen aan de leuning van de bank. Tijdens ‘Dikkie Dik & ik’ kun je dat meemaken. Vanaf het moment dat je het theater binnenkomt, bevind je je in de wereld van een kat. Twee acteurs brengen met fysiek spel, veel slapstick, een gezonde dosis humor en interactieve videobeelden en projecties Dikkie Dik tot leven. Met de originele Dikkie Dik-tekeningen van Jet Boeke.


Regie: Olaf van de Ven | spel: Desiree van Haaren en Achref Adhadhi | dramaturgie: Frederieke Vermeulen | videomapping en lichtplan: Arjen Klerkx | decor: Eric Loze

Kattentheater in De Harmonie

Website: www.vanaf2.nl