Festivals & Events

Dizz=Harmony

Love for All festival

LF 2018 foyer

Prijs € 15,-
AVONDVERKOOP € 17,50

VANAF 18 JAAR

LF 2018 foyer

Prijs € 15,-
AVONDVERKOOP € 17,50

VANAF 18 JAAR

Op 3 november is hét Love for All festival 'Dizz=Harmony' in De Harmonie als afsluiting van de Love for All week! Met als hoofdact de internationale gay-sensatie Conchita. Tijdens dit festival kun je helemaal jezelf zijn: alles mag en alles kan, maar niks moet! Conchita: „Het wordt één groot feest, we will dance the night away in de Culturele Hoofdstad van Europa. Ik hoop jullie daar te zien!”
Klik hier voor de TimeTable van de avond. Klik op 'Lees meer' voor de hele line-up.Conchita
Conchita werd een internationale bekendheid en ambassadeur voor de LHBTIQ-gemeenschap door als ‘vrouw met de baard’ het Eurovisie Songfestival te winnen.  Met haar lied ‘Rise like a Phoenix’ maakt ze een statement tegen discriminatie en intolerantie met als motto: “We are unstoppable!”.  De Harmonie is vereerd dat Conchita tijdens haar internationale tournee tijd heeft vrij gemaakt voor het optreden tijdens het Love for All Festival. Ze draagt het initiatief een warm hart toe en nodigt iedereen in een speciale videoboodschap van harte uit. Conchita: “Het wordt één groot feest, we will dance the night away in de Culturele Hoofdstad van Europa. Ik hoop je daar te zien!”. Kortom, Love For All and let’s party, of liever… rise like a Phoenix!

Sharon Doorson
Sharon maakte in 2004 onderdeel uit van de girl band Raffish, waarmee ze in 2004 in Nederland een nummer 1 hit scoort met de single ‘Plaything’. Hierna ging Sharon solo en deed mee aan het tweede seizoen van The Voice waarin ze eindigde als één van de vier finalisten. In datzelfde jaar brengt Sharon haar debuut single ‘Fail In Love’ uit als solo artiest en scoort daarmee direct een gouden plaat in Nederland. Haar tweede single, ‘High On Your Love’ top 10 van iTunes.

Sharon Doorson: ”Mijn sound omschrijf ik als moderne Popmuziek, met elektronische invloeden en krachtige/gevoelige R&B vocalen. Het is heerlijk om te zingen vanuit je hart! Ik wil mijn ervaringen delen met iedereen en laten horen dat niemand perfect is, maar dat je altijd moet blijven vechten voor wat je wilt. Samen staan we sterk & liefde overwint alles!”

NOT.YOUR.REGULAR.BOY!
NOT.YOUR.REGULAR.BOY is Ferry de Ruiter. Je kan hem o.a. kennen van The Voice 2014 waar hij als eerste deelnemer ooit als volledige dragqueen mee deed. Hiervoor won hij de Dutch Rainbow Award voor Beste Mediamoment. Nu is hij helemaal klaar om nieuwe muziek de wereld in te slingeren. Verwacht een mix van Muse, MGMT, White Lies, Empire Of The Sun en Passion Pit.

DOPPELGANG
Waar deze rising superstars ook komen, ze veroveren meteen muzikale harten met een mix van house, chicago, ballroom, jack en disco. Doppelgang was al te zien op mainstages van festivals als Solar, Milkshake, Extrema, Vogelball (D) en Valtifest. Ook stonden ze op de betere stages van Pinkpop, We Are Electric en Mysteryland. Uiteraard volledig in stijl, avec les ‘Guns Out’.

DJ BO MONDE
Al van jongs af aan was Bo bezig met muziek en wilde ze DJ worden. Dat is gelukt, en hoe! Zo werd ze o.a. genomineerd voor Gouden Kabouter Award 2018 in de top 50 Nederlandse DJ’s. Ze stond al op Munich Pride 2018, Life Ball Vienna 2017, Canal Pride Amsterdam 2013/2017, Ella International Lesbian Festival Mallorca 2016 en nog veel meer!

DJ DEN 
DJ DEN heeft o.a. gedraaid op Amsterdam Pride (de Dam) Tropikali (Amsterdam) Club NYX
(Amsterdam) en MISFIT (Groningen), De Kast (Groningen). Hij draait Pop, dDance en lekkere ‘booty shakes’
 
DJ JML 
DJ JML was o.a. finalist Dancetour DJ Contest (2015) en speelde in de Melkweg tijdens ADE (Amsterdam). Hij is geboren en getogen in Friesland. Zijn sets kenmerken zich door een strakke harmonische mix van energieke en melodieuze dance tracks, fijne remixjes van de nieuwste hits, unieke eigen mash-ups en stiekeme uitstapjes richting de 90's en 00's.

De Harmonie organiseert in samenwerking met Dizz events en Iepen Up: Hét Love for All festival 'Dizz=Harmony' ! Al jaren werkt Dizz aan het thuisbrengen van de beste feel-good danceparty’s “For All Flavors” en geeft je de kans om alles uit de kast te halen, extravagant te zijn of gewoon lekker jezelf. Nu  i.s.m met Stadsschouwburg De Harmonie, want De Harmonie is er tenslotte voor iedereen!


Klik hier voor de TimeTable van de avond.