Jeugd & Familie

Dolfje Weerwolfje

Rabobank zaal

Prijs € 19,50
incl. garderobe

VANAF 6 JAAR

Rabobank zaal

Prijs € 19,50
incl. garderobe

VANAF 6 JAAR

Kinderboekenschrijver Paul van Loon creëerde met Dolfje Weerwolfje een legendarisch personage. De bijna zevenjarige Dolfje is een gewone jongen. Totdat hij in de nacht voor zijn zevende verjaardag verandert in een weerwolf. Dit zet zijn hele leven op de kop. Dolfje zal moeten omgaan met het feit dat hij steeds in de dagen rond volle maan een weerwolf wordt. Spanning voert de boventoon in deze succesvolle familiemusical.


‘Dolfje Weerwolfje’ is een spannende familiemusical, gebaseerd op de door kinderen verslonden en ongelooflijk succesvolle boekenreeks van Paul van Loon.
Dolfje is een doodgewone jongen van bijna zeven. Nou ja, gewoon. Op de nacht voor zijn zevende verjaardag, bij volle maan, worden zijn handen kleine klauwen, op zijn hoofd groeien twee puntoren en hij krijgt een witte staart. Dolfje is een weerwolf geworden en zal moeten leren leven met het feit dat hij in de dagen rond volle maan verandert! Het zet zijn hele leven op de kop. Hoe zullen Timmie en zijn ouders reageren? En wie is toch die vreemde man die om de haverklap overal opduikt?


Cast: De rol van Dolfje wordt tijdens de theatertour afwisselend gespeeld door: Flavio Rizzuto, Rom Elzakkers en Philip van Loosbroek. Hein Gerrits zal de rol van Opa Weerwolf en Meneer van Dale op zich nemen. Barbe van den Brand en Wolter Weulink spelen de ouders van het jonge weerwolfje. Barbe is o.a. bekend van de musical Sisteract. Roosmarijn Luyten zal o.a. de rol van Mevrouw Krijtjes in acht gaan nemen. De rol van Timmie zal afwisselend gespeeld worden door Ivo Timmers, Jasper Verzaal en Floris Puts. Kyana Raine Pacis, Éowyn Arts, Maylin van Putten en Madelief van Luijtelaar zullen de rol van Noura op zich gaan nemen.

Naar het boek van Paul van Loon

Website: www.rep.nu