Dolly Dots

Uitverkocht

AEGON zaal

Prijs € 49,-

De Dolly Dots komen in seizoen 2020/2021 naar de Nederlandse theaters, ze zullen worden begeleid door een live band. Vele hits zullen voorbij komen maar ook vertellen ze het verhaal achter hun succes, want waar de Dolly Dots ook terecht kwamen en wat ze ook deden; het was altijd een krankzinnig circus.

Na de succesvolle reünie in 2007 en 2008 met uitverkochte Ahoyconcerten en een tour door alle concerthallen overleed Ria in 2009 na een ziekbed. Daarmee was het klaar, vonden we. Een voor allen, allen voor een. Maar in 2016 traden ze toch weer eens kort op bij de Toppers in de Arena en dat bleek hartverwarmend leuk.

Een intieme avond met ouder wordende voormalige tieneridolen die met veel zelfspot terugkijken naar die bijzondere tijd met elkaar. De Dolly Dots ‘Het verhaal’

Met Patty Zomer, Angela Groothuizen, Esther Oosterbeek, Anita Heilker en Angéla Kramers

Website: www.senf.nl