Muziek

Dutch Eagles

Fly Like an Eagle (dernière)

zaterdag

16

maart

20:30

Rabobank zaal

Prijs € 26,50
incl. garderobe en pauzedrankje

zaterdag

16

maart

20:30Rabobank zaal

Prijs € 26,50
incl. garderobe en pauzedrankje

Dutch Eagles staan al ruim tien jaar bekend als steengoede vertolkers van bekende en minder bekende songs van de Eagles. The next best thing? Vergeet het maar! 

De Hollandse adelaren steken hun grote Amerikaanse voorbeeld inmiddels naar de kroon. Ga kijken, ga luisteren en ‘Fly Like an Eagle’. 

Ze verkochten in Nederland alleen al meer dan 350.000 kaarten en hebben een gestaag groeiende schare trouwe fans, maar het schijnt dat er nog steeds mensen rondlopen die niet weten wie de Dutch Eagles zijn. En dat terwijl de groep al ruim tien jaar bekend staat als steengoede vertolkers van bekende en minder bekende songs van de Eagles. The next best thing? Akelig dichtbij? Vergeet het maar! Dit is een gevalletje erop en erover. Het grote Amerikaanse voorbeeld steekt tegenwoordig zelfs wat bleekjes af bij wat deze Hollandse adelaren op het podium zetten: superieure songs, meesterlijke samenzang en virtuoze muzikaliteit. 

Website: www.dutcheagles.com

Leidsch Dagblad: “Als ‘Hotel California’ wordt ingezet, klinkt dat net zo meeslepend als je gewend bent van het origineel. Voor een coverband is dat het grootste compliment.”

Haarlems Dagblad: “Perfect. (...) Hun no-nonsense aanpak is zo goed, dat als je je ogen sluit je gewoon The Eagles hoort.”