Jeugd & Familie

Eet je bord leeg

De Toneelmakerij

Accent zaal

Prijs € 12,50
incl. garderobe

VANAF 4 JAAR

Accent zaal

Prijs € 12,50
incl. garderobe

VANAF 4 JAAR

Jip is een moeilijke eter. En dat is nog zacht uitgedrukt… De ene dag vindt hij worteltjes lekker, de andere dag gaat hij ervan kokhalzen. En wat zijn toch die groene sliertjes in de saus? Maar 's nachts droomt Jip over rappende roti, swingende pannenkoeken en zingende aardbeien. En over papa en mama, van wie hij gehakt wil maken. De bitterzoete komedie ‘Eet je bord leeg’ is een heerlijk, licht verteerbaar hapje voor kleine fijnproevers.


De ouders van Jip zijn ten einde raad. De ene dag houdt hij van worteltjes, de volgende dag zijn ze het goorste wat er bestaat. Soms wil hij alleen maar aardappels, dan weer alleen rijst. En wat zijn die groene dingetjes in de saus? Soms vliegen de borden zelfs door de lucht.
Maar ’s nachts heeft Jip de mooiste dromen. Over rappende roti, swingende pannenkoeken en zingende aardbeien. En over papa en mama, waar hij gehakt van wil maken. Daar kun je vast heerlijke hamburgers van maken. De bitterzoete komedie ‘Eet je bord leeg’ is een heerlijk hapje voor kleine fijnproevers.


Concept en regie: Paul Knieriem acteurs: Denise Aznam, Anil Jagdewsing, e.a.

Website: www.toneelmakerij.nl