Cabaret

Ellen Dikker

Buitenspel

Kleine zaal

Prijs € 17,50
incl. garderobe en pauzedrankje

Kleine zaal

Prijs € 17,50
incl. garderobe en pauzedrankje

Wanneer ben je succesvol? Dat vraagt Ellen Dikker zich af in haar vijfde solovoorstelling. Je kunt in een dure auto rijden, in een groot huis wonen of de hoofdprijs in een loterij winnen en je tóch buitenspel voelen staan. Ook als je een succesvolle cabaretloopbaan hebt. Met virtuoze typetjes, spitse humor en haar innemende persoonlijkheid bouwt Dikker in ‘Buitenspel’ haar eigen universum, waarin ieder buitenbeentje een glansrol mag spelen.

Ze draait al jaren mee als cabaretière, is geroemd om haar typetjes, werd al eens genomineerd voor de Neerlands Hoop én is columniste bij Het Parool. Toch vraagt Ellen Dikker zich in haar vijfde soloshow af wanneer je succesvol bent. Als je in een dure auto rijdt? In een groot huis woont? Veel Facebookvrienden hebt? Op televisie komt? Of als je kinderen hoogbegaafd zijn? Iedereen gaat voor de hoofdprijs. Omdat je denkt dat het erin zit. Maar waarom lijk je dan toch buitenspel te staan? En is dat erg? Met virtuoze typetjes, spitse humor en haar innemende persoonlijkheid bouwt Ellen in ‘Buitenspel’ haar eigen universum, waarin ieder buitenbeentje een glansrol mag spelen.


Regie: Wil van der Meer

Website: www.ellendikker.nl

de Volkskrant over Ellen Dikker:
“Het lijkt op een avondje lichtvoetig amusement, maar Ellen Dikker is meer, veel meer. (…) Zij is innemend, intelligent en heeft achter de lach een hoop te vertellen.”