Toneel

Els - De Tweede Golf

in De Harmonie + livestream t/m 18 okt

woensdag

14

oktober
2020

19:30 - 23:00 uur
Met pauze

AEGON zaal

Prijs € 25,-

woensdag

14

oktober
2020

19:30 - 23:00 uur
Met pauzeAEGON zaal

Prijs € 25,-

Na het eerdere succes van de 168 uur durende improvisatie-solovoorstelling Els - Eenzaamheid in Quarantainetijd, die 24 uur per dag, 7 dagen lang (168 uur) te zien was via een livestream op het internet, slaan acteur en regisseur Fabian Jansen (Fabuch Social Cinema) en Stadsschouwburg De Harmonie in Leeuwarden opnieuw de handen in één om van Els - De Tweede Golf een bijzondere, ontroerende voorstelling te maken om nooit te vergeten. De voorstelling trapt af in de AEGON zaal. Hier kun je live bij aanwezig zijn! 

De alleenstaande Els (60) heeft eindelijk haar leven weer een beetje op orde na de eerste intelligente lockdown. Haar zoon Dennis is na zijn Spaanse avontuur weer met zijn gezin terug naar Nederland verhuisd. Haar zussen Jo, Trijn en Ans zijn weer dikke vriendinnen met Els. En Els waant zich een heuse Bridget Jones, door het voortdurende ‘gevecht’ van haar ex Peter en
haar minnaar Ruud om haar liefdevolle aandacht.

Wanneer Els haar 60e verjaardag viert krijgt een tweede golf van het COVID 19 - virus haar leven weer in zijn greep en ziet Els geen andere optie dan wederom de deur van haar appartement op slot te draaien en in quarantaine te blijven. Maar dit keer niet alleen! Door de quarantaine wordt ze geconfronteerd met onverwerkt verdriet en oud zeer, wat wordt afgewisseld door mooie herinneringen en onvervalste humor.

LIVE in ’t theater én online!
We trappen de 5 dagen durende voorstelling Els - De Tweede Golf af met een unieke, live bij te wonen improvisatievoorstelling van acteurs Fabian Jansen (Els) en John Buijsman (Ruud) vanuit de AEGON zaal van De Harmonie. Ook is deze opening via een livestream thuis te bekijken.

Via deze pagina koop je een ticket voor de voorstelling in De Harmonie op 14 oktober en de online livestream van 5 dagen. Liever alleen een ticket voor de livestream? Klik dan hier.


Cast
Els:  Fabian Jansen
Dennis, haar zoon: Tim Helderman
Karmen, haar schoondochter: Liza Macedo dos Santos
Ruud, haar minnaar: John Buijsman
Jo, haar zus: Saskia Temmink
Kiki, haar nichtje: Melody Klaver
Peter, haar ex: Peter de Baan
Miek, haar “maatje”: Tamara Schoppert
Sanne, haar buurvrouw: Merel Staalstra
Ragnhild, haar meditatiecoach: Tim Helderman
Chantal, haar ex-schoondochter: Barbara Sloesen

Fabuch Social Cinema

‘Els blijkt een wonderlijk en dapper experiment. (…) Het is op een vreemde manier verslavend om af en toe even bij haar binnen te vallen om te zien hoe het inmiddels met haar gaat. Want je gaat vanzelf een beetje van Els houden.’ - De Telegraaf

 

Deel deze voorstelling:   E-mail