Cabaret

Eric van Sauers

De Lief en Leed Tour

Rabobank zaal

Prijs € 21,-
incl. garderobe en pauzedrankje

Rabobank zaal

Prijs € 21,-
incl. garderobe en pauzedrankje

Hij is een van de beste vertellers van dit moment. Eric van Sauers is rauw, recht voor zijn raap, oprecht en bijzonder grappig. Als geen ander houdt hij van zuigen en sarren, maar deze machoverteller toont ook een zachte kant. Van Sauers, oud-winnaar van het Camerettenfestival, fulmineert tegen de moderne tijd en zijn eigen vergankelijkheid. Maar zuur wordt het nooit. Ook niet in zijn nieuwe voorstelling: 'De Lief en Leed Tour'.

Eric van Sauers heeft zich ontpopt tot een van de beste vertellers van dit moment. Zijn verhalen zijn hilarisch, schuren en ontroeren en zijn soms ook gevaarlijk. Zijn stijl is rauw en recht voor zijn raap, oprecht en ongelooflijk grappig. Hij mag natuurlijk graag een beetje sarren en zuigen, maar telkens laat de macho met het imposante fysiek ook een zachte, warme kant zien. Van Sauers fulmineert tegen de moderne tijd en zijn eigen vergankelijkheid, maar zuur wordt het nooit. “Van Sauers slaat een mooie nieuwe weg in. Zijn verongelijkte houding is nog steeds vreselijk grappig, maar hij vertelt vooral een intiem verhaal.” (Het Parool **** over zijn vorige voorstelling ‘Ontroert’)

Een behendige en expressieve macho verteller

Website: www.ericvansauers.nl

de Volkskrant **** over ‘Ontroert’: “Wat een behendige en expressieve verteller.”

De Telegraaf **** over ‘Ontroert’: “Eric van Sauers is terug. Nog even grappig als altijd.”

Het Parool **** over ‘Ontroert’: “Van Sauers slaat een mooie nieuwe weg in. Zijn verongelijkte houding is nog steeds vreselijk grappig, maar hij vertelt vooral een intiem verhaal over sterfelijkheid. (…) Hij doet precies wat de titel van zijn voorstelling belooft. Hij ontroert.”

 

Volkskrant
Interview met Eric van Sauers