Cabaret

Eva Crutzen

Spiritus

Kleine zaal

Prijs € 17,50
incl. garderobe en pauzedrankje

Kleine zaal

Prijs € 17,50
incl. garderobe en pauzedrankje

De Telegraaf noemde haar een aanwinst voor de cabaretwereld en de Volkskrant stak zijn bewondering voor haar nieuwe voorstelling niet onder stoelen of banken: ‘Eva Crutzen brengt met 'Spiritus' een extreem vlotte en geestige show die op alle fronten imponeert.’ Twee uitstekende redenen voor een bezoek aan ‘Spiritus’. Energiek en verkwikkend. Crutzen staat na haar succesvolle debuut ‘Bankzitten’ opnieuw op scherp.

https://www.youtube.com/watch?v=NEe4jr8DpLw

Na haar geslaagde debuut ‘Bankzitten’ hing het al in de lucht: Eva Crutzen zou wel eens een hele grote kunnen worden. Die belofte lost ze nu volledig in, aldus de Volkskrant: “Eva Crutzen brengt met ‘Spiritus’ een extreem vlotte en geestige show die op alle fronten imponeert.” Ook De Telegraaf kan maar één conclusie trekken: “Eva Crutzen is een aanwinst voor de cabaretwereld.”
Oké: Eva staat op de kaart. Heeft bewezen dat ze mee mag doen. Hoort erbij. Maar kom nou maar gewoon kijken en word deelgenoot van “het energieke, verkwikkende gevoel dat Crutzen weet op te wekken”. (NRC Handelsblad)


Tekst en spel: Eva Crutzen | tekstbijdragen: Niels van der Laan | regie: Wimie Wilhelm | muzikale begeleiding: Jerry Bloem | muziekbijdragen: Lieuwe Roonder en Jerry Bloem

“het energieke, verkwikkende gevoel dat Crutzen weet op te wekken”

Website: www.evacrutzen.nl

de Volkskrant ****:
“Een extreem vlotte en geestige show die op alle fronten imponeert. Via typeringen, verhalen en heerlijk modern gearrangeerde liedjes laten Crutzen en haar muzikale begeleider Jerry Bloem vrijwel alle modeverschijnselen voorbijkomen. (…) Het maakt ‘Spiritus’ tot een opwindende trip. Met Crutzen als dj zijn we in goede handen en is een xtc-pilletje niet meer nodig.”

De Telegraaf ****:
“Een feest om naar te kijken. Crutzen vangt de tijdgeest in hilarische, originele sketches. (…) Eva Crutzen is een aanwinst voor de cabaretwereld.”

NRC Handelsblad ****:
“Het is een energiek, verkwikkend gevoel dat Crutzen weet op te wekken. (…) Haar grote talent ligt voornamelijk in het met elastieken mimiek uitbeelden van bizar-komische typetjes. (…) Opgepept verlaat je de zaal – met het idee dat het leven toch wel degelijk een feest is.”