Musical

Expeditie Eiland

Kies een datum / tijd:

AEGON zaal

Prijs € 39,50
incl. garderobe en pauzedrankje

donderdag

3 januari   2019

  20:15 uur
vrijdag

4 januari   2019

  20:15 uur
AEGON zaal

Prijs € 39,50
incl. garderobe en pauzedrankje

Drie heel verschillende gezinnen nemen deel aan het nieuwe tv-programma ‘Expeditie Eiland’, een knipoog naar de bekende tv-realitysoap ‘Expeditie Robinson’. Aanvankelijk is iedereen gericht op de winst: het eiland en één miljoen euro. De kandidaten komen door alle beproevingen in steeds vreemdere situaties terecht. Voor ze het weten hebben de kandidaten elkaar harder nodig dan ooit. Een spannende en dolkomische musical met o.a. Ferry Doedens.

‘Expeditie Eiland’ is een spannende en schurend komische musical met een vette knipoog naar de populaire tv-realitysoap ‘Expeditie Robinson’. Drie totaal verschillende gezinnen doen mee aan het nieuwe tv-programma ‘Expeditie Eiland’: de volkse familie Ten Kate, de omhooggevallen Van Stirum-Vinkesteijns en de ingedutte Kuipertjes. Mensen die elkaar normaal gesproken geen blik waardig gunnen, maar nu tot elkaar veroordeeld zijn. De hoofdprijs is dan ook niet misselijk: de winnaar krijgt het eiland en een geldbedrag van één miljoen euro! In een wirwar van beproevingen komen de kandidaten echter in steeds vreemdere situaties terecht, tot op zeker moment de zaak gierend uit de klauwen loopt en niemand zijn leven nog zeker is. Lukt het presentator Ruud de regie in handen te houden? En wat is een prijs die een leven lang geluk kan betekenen je eigenlijk waard?


Regie: Martin Michel en Joep Onderdelinden | spel: Renée van Wegberg, John Buijsman, Ferry Doedens, Lone van Roosendaal, Rutger de Bekker, Dennis Willekens, Joey Schalker, Jip Bartels, Kaylee Peters en Pascalle Langhorst

Een spannende en dolkomische musical met Renée van Wegberg, John Buijsman, Ferry Doedens, Lone van Roosendaal

Website: www.rep.nu