Muziektheater

O die zee

Rabobank zaal

Rabobank zaal

Theaterband FABELHAFT neemt iedereen mee op avontuur. In een kolkende stroom van hemels mooie liedjes, scheurende gitaren, scherpe sketches en humor belandt u op plekken vol gevaar en moderne verleidingen. Met ijzersterke songs van onder anderen Frédérique Spigt, Daniël Lohues en George Kooymans en songteksten van Huub van der Lubbe en Tom de Ket. Het theaterconcert ‘O die zee’ is het vervolg op de succesvolle gelijknamige rockopera uit 2014.

‘O die zee’ is het in een theaterconcert gegoten vervolg op de succesvolle, gelijknamige rockopera, die in de zomer van 2014 avond aan avond in Fort Rammekens (Zeeland) te zien was. Theaterband FABELHAFT neemt u mee op avontuur aan de hand van ijzersterke songs, geschreven door de crème de la crème van de huidige Nederpop: Frédérique Spigt, Daniël Lohues, Florre Torim, Eefje de Visser, Marike Jager, George Kooymans en vele anderen.
In een kolkende stroom van hemels mooi gezongen liedjes, scheurende gitaren, vlijmscherpe sketches en humor belandt u op plekken vol gevaar en moderne verleidingen. Met ‘O die zee’ bespeelt FABELHAFT alle muzikale uithoeken en worden de eeuwenoude verhalen van Homerus persoonlijke anekdotes. De songteksten werden geschreven door Huub van der Lubbe en Tom de Ket.

Met liedjes van:
Frédérique Spigt, Daniël Lohues, Moss, Florre Torim (De Staat), Eefje de Visser, Marike Jager, George Kooymans (Golden Earring), Mario Goossens (Triggerfinger), Tjeerd Bomhof (Voicst), Nico Arzbach (De Dijk), Henk Hofstede (NITS), Beans and Fatback, Bas Kennis (Bløf), The Black Atlantic en Robert Jan Stips (NITS).

Songteksten: Huub van der Lubbe en Tom de Ket | muziekcompositie: diverse Nederlandse popcomponisten o.l.v. Robert Jan Stips | regie: Tom de Ket | spel en zang: Myrthe Burger, Steyn de Leeuwe en Boy Ooteman | muziek: Robert Jan Stips en Ocobar (Cok van Vuren, Bart Wijtman en Rob Wijtman)

Website: odiezee.com