Familie Flöz

Teatro Delusio

AEGON zaal

Prijs € 22,50
incl. garderobe en pauzedrankje

AEGON zaal

Prijs € 22,50
incl. garderobe en pauzedrankje

Wat gebeurt er achter de schermen van het theater terwijl op de bühne zangers en acteurs hun triomfen vieren? Geen schijnwerpers voor de toneelmeester en de technici, maar zonder hen ook geen theater. In ‘Teatro Delusio’ gebruikt het beroemde Berlijnse theatergezelschap Familie Flöz maskers en lichaamstaal in plaats van woorden om hun verhaal te vertellen. ‘Großartig’, aldus de Berliner Zeitung.

Familie Flöz is in de eerste plaats uit op het strelen van de netvliezen en het zoeken van uw verkeerde been. Het beroemde Berlijnse theatergezelschap gebruikt maskers en lichaamstaal in plaats van woorden. ‘Teatro Delusio’ laat zien wat er achter de schermen van het theater gebeurt, terwijl op de bühne zangers en acteurs hun triomfen vieren. Nooit staan zij in de schijnwerpers, niemand kent hun namen, maar ze zijn o zo belangrijk. Want zonder toneelmeester en technici zijn er helemaal geen spotlights!
Bob, Bernd en Ivan scharrelen in hun rommelige ruimte vol rondslingerende rekwisieten, gereedschappen en bundels snoer. Drie expressieve karakters, ondanks hun statische maskers. Want dat laatste typeert de voorstellingen van Familie Flöz, die het midden houden tussen (levensgroot) poppentheater en mime. “Großartig.” (Berliner Zeitung)

Website: www.floez.net

Berliner Zeitung:
“Das Publikum quiekt vor Begeisterung, es trampelt mit den Füßen und steht am Ende von den Stühlen auf, als wolle es sich für ein Geschenk bedanken. Theater kann großartig sein.”