Jeugd & Familie

Fantastische Meneer Vos

Meneer Monster

Kleine zaal

Prijs € 12,50
incl. garderobe

VANAF 4 JAAR

Kleine zaal

Prijs € 12,50
incl. garderobe

VANAF 4 JAAR

De Fantastische Meneer Vos is superslim, maar heeft ook losse pootjes. Hij besteelt de gemeenste boeren uit de buurt. Woedend besluiten boeren Bolus, Bits en Biet op klopjacht te gaan. Tot de tanden toe bewapend omsingelen ze Meneer Vos en zijn gezin. Hoe redt de vos zich uit deze situatie? Na het succes van ‘Poep’ en ‘De Gruffalo’ komt Meneer Monster met een humoristische, muzikale bewerking van Roald Dahls boek ' Fantastische Meneer Vos'.

Na het succes van ‘Poep’ en ‘De Gruffalo’ komt Meneer Monster met een humoristische en muzikale bewerking van het boek ‘Fantastische Meneer Vos’ van Roald Dahl. Niemand is slimmer dan deze vos. Hij besteelt de gemeenste boeren uit de buurt en dat maakt ze woedend. De boeren Bolus, Bits en Biet besluiten samen op klopjacht te gaan. Tot de tanden toe bewapend omsingelen ze Meneer Vos en zijn gezin. Er lijkt geen uitweg meer mogelijk. Maar Meneer Vos is niet zomaar een vos. Hij is de Fantastische Meneer Vos en verzint een list waar de kinderen uit het dorp nog lang over napraten.


Regie: Bram de Goeij | spel: Olaf van de Ven, Christiaan Bloem, Chris Koopman en Erik Hofland | muziek: Dyzack (Erik Hofland) | decor: Jan-Willem van der Schoot | kostuums: Nicky Nina de Jong

Website: www.vanaf2.nl