Dans

Farruquito

IMPROVISAO

AEGON zaal

Prijs € 35,-
incl. garderobe en pauzedrankje

AEGON zaal

Prijs € 35,-
incl. garderobe en pauzedrankje

De New York Times noemde hem een van de beste flamencodansers van dit nieuwe tijdperk. Flamencokoning Farruquito imponeert overal ter wereld. Hij behoort tot de vierde generatie van de beroemde zigeunerdynastie Los Farruco. Deze familie ontwikkelde een geheel eigen stijl: de estilo farruquero. Zigeunerflamenco pur sang: snel, woest, ongepolijst en puur, maar stoelend op traditie en een ongelofelijke techniek. Een unieke, vurige flamenco-ervaring!

Een Spaanse journalist vroeg: “Deze voorstelling heet Improvisao (geïmproviseerd), repeteren jullie dan niet?” Het antwoord van Farruquito was: “Ik repeteer al sinds ik 5 ben, juist om zo’n risicovolle voorstelling neer te kunnen zetten” En hoe!

Het concept is zó sprankelend en succesvol, dat flamenco-koning Farruquito sinds met deze show over de wereld reist en overal een diepe indruk achterlaat.  De danser behoort tot de vierde generatie van een beroemde zigeuner dinasty, Los Farruco. De familie ontwikkelde een geheel eigen stijl, de estilo farruquero. Zigeuner-flamenco pur sang: snel, woest, ongepolijst en puur, maar stoelend op traditie en een ongelofelijke techniek. Unieke flamenco ervaring waar de vonken vanaf springen.


Dansvoorafje door: Dance d'Alí.

Bekend van tv, alleen te zien in Leeuwarden en Den Haag!

Website: www.farruquito.com