UITstapje 2018

Fiddler on the Roof (Anatevka)

MartiniPlaza te Groningen

Op locatie

Prijs € 39,50

Op locatie

Prijs € 39,50

Op innemende, geestige en optimistische wijze neemt hoofdrolspeler Tevye je mee op zijn reis in deze ontwapenende musical die zowel entertaint als ontroert.  Acht grote Nederlandse theaters presenteren dit seizoen de musicalklassieker Fiddler on the Roof met Thomas Acda. Fiddler on the Roof is de originele en wereldwijd gebruikte titel van de productie die we in Nederland kennen als Anatevka. Fiddler on the Roof is exclusief voor Noord Nederland te zien in MartiniPlaza te Groningen.

Thomas Acda speelt de hoofdrol van Tevye en neemt je op innemende en geestige wijze mee in deze meeslepende musical. Fiddler on the Roof, met ‘If I Were A Rich Man’ en vele andere beroemde evergreens, gaat over een wereld op de vlucht waarin uiteindelijk de liefde overwint. Een dynamische voorstelling met veel dans en muziek, die entertaint in grootsheid en ontroert in intimiteit. Deze musical toont ons de betekenis van familie in een veranderende wereld waarin wij overeind proberen te blijven met onze tradities.

Thomas Acda over zijn rol: “Fiddler is een voorstelling over een groot thema, gebracht met veel humor en een bepaalde lichtheid. Wanneer het gaat om echt grote dilemma’s en groot verdriet, dan maak je je beste grappen, dan maak je de mooiste liedjes.”


Speelperiode
Dinsdag 6 t/m zondag 18 februari 2018

Topseats € 60,- (di-do), € 65,- (vr-zo)
Rang 1 € 49,50 (di-do), € 54,50 (vr-zo)
Rang 2 € 44,50 (di-do), € 49,50 (vr-zo)
Rang 3 € 39,50 (di-do), € 44,50 (vr-zo)