Jeugd & Familie

Fien en Teun

Feest op de boerderij!

Rabobank zaal

Prijs € 17,-
incl. garderobe

VANAF 2 JAAR

Rabobank zaal

Prijs € 17,-
incl. garderobe

VANAF 2 JAAR

Ze zijn bekend van RTL Telekids. Nu komt het vrolijke boerenstel Fien en Teun naar het theater. Samen met hun vriendjes Sebastiaan het Varken, Rosa de Koe en Pim de Hond beleven zij allerlei boerderijavonturen. Een oer-Hollandse muzikale familievoorstelling vol vrolijke muziek. Voor en na deze leerzame voorstelling kunnen de kinderen zich vermaken tijdens de Boerderij Experience.

Sita Vermeulen, die inmiddels diverse musicals op haar naam heeft staan, zal de rol van vertelster vertolken in deze interactieve familievoorstelling.

 


Het vrolijke boertje en boerinnetje Fien en Teun, dagelijks te zien op RTL Telekids, komen nu ook naar het theater. In deze oer-Hollandse muzikale familievoorstelling beleven Fien en Teun allerlei avonturen op de boerderij, samen met hun vriendjes Sebastiaan het Varken, Rosa de Koe en Pim de Hond. Tijdens deze humoristische show vol vrolijke muziek leren de jonge theaterbezoekers en hun ouders spelenderwijs van alles over dieren, de natuur en het Hollandse boerderijleven. Voor en na de voorstelling kunnen de kinderen zich vermaken tijdens de ‘Boerderij Experience’ en op de foto met Fien en Teun.

Bekend van Telekids!

Website: www.fienenteun.nl