Jeugd & Familie

Fiep Fiep vogeltje

Fieperdepiep Festival

Rabobank zaal

Prijs € 12,50
incl. garderobe

VANAF 2 JAAR

Rabobank zaal

Prijs € 12,50
incl. garderobe

VANAF 2 JAAR

In het feestelijke herdenkingsjaar 2016 vindt het Fieperdepiep Festival plaats, een vrolijke theaterbelevenis rond het werk van Fiep Westendorp voor kinderen vanaf 2 jaar. Met de illustraties van Westendorp als leidraad maakt Judith Sleddens een beeldende, muzikale voorstelling over een avontuurlijke reis van een paniekvogel, een vrolijk meisje én haar denkbeeldige vriendje.

Op 17 december 2016 is het honderd jaar geleden dat Fiep Westendorp werd geboren en dat gaan we vieren! Fiep is vooral bekend van haar illustraties bij de jeugdboeken van Annie M.G. Schmidt en Mies Bouhuys. Wie is er niet groot geworden met ‘Jip en Janneke’, ‘Pluk van de Petteflet’ en de poezen ‘Pim en Pom’? En nog steeds is het werk van Fiep springlevend.

Tijdens het Fieperdepiep Festival wordt ze flink in het zonnetje gezet. Het wordt een vrolijke en sprankelende theaterbelevenis voor kinderen vanaf twee jaar. De foyer wordt door De Taartrovers veranderd in een interactieve theaterspeeltuin, het kloppend hart van het festival. Kinderen kunnen er creatief bezig zijn en heerlijk verder borduren op wat ze hebben gezien en beleefd tijdens de voorstellingen ‘Fiep Fiep vogeltje’ en ‘Pim & Pom’. Ze kunnen spelen in het keukentje, het atelier of de zitkamer, of lekker wegdromen met een verhaaltje in een poezenmand.

Buiten staat de Fiepbus, een vrolijk gedecoreerde dubbeldekker. Beneden in de bus kunnen de kinderen door een doolhof op avontuur in de wereld van Fiep Westendorp. Op de bovenverdieping kunnen ze spelletjes doen, knutselen en nog veel meer. Soms worden er ook kleine ritjes gemaakt!

Een spannende en humoristische ontdekkingstocht

Website: www.vanaf2.nl