Wereldmuziek

Folk City: Marjolein Meijers

Familieband

Kleine zaal

Prijs € 20,-
incl. garderobe en pauzedrankje

Kleine zaal

Prijs € 20,-
incl. garderobe en pauzedrankje

Onder haar eigen naam treedt Marjolein Meijers in ‘Familieband’ op met de muzikale broers Walter (Berini`s, Peter Blanker) en Onno Kuipers (Louisiana Radio), aangevuld met Rens van der Zalm (Andy Irvine, Frank Boeijen en Youp van 't Hek). Zij speelden altijd al graag in familieverband, maar nu komen zij samen naar het theater. Zelfgemaakte liedjes, smeuïge verhalen, ontroerende achtergronden en een vette lach, omlijst met fantastische muziek.

“Spetterend en ingetogen", "vrolijk en stemmig", "goed gearrangeerd en mooi van eenvoud..." Dat zijn zo wat kreten die de afgelopen twintig jaar voorbijkwamen in de pers als het ging over de liedjes van Marjolein Meijers.
Meer dan twee-en-twintig jaar was Marjolein Meijers ‘Annie’. Met Harrie (Hans Kemeling) vormde zij ‘De Berini's’. In 2006 zette zij de motor van het theaterduo uit. Definitief dacht men. Maar met Bob Fosko maakte ze een doorstart. Diezelfde Annie is in een muzikale verhouding inmiddels An gaan heten, want met Jan Rot vormt ze ‘An & Jan’. Maar Marjolein Meijers is ook gewoon Marjolein Meijers. Onder haar eigen naam treedt zij op met de muzikale broers Walter (Berini`s, Peter Blanker) en Onno Kuipers (Louisiana Radio), nu aangevuld met Rens van der Zalm (Andy Irvine, Frank Boeijen en Youp van 't Hek).
De voorstelling ‘Familieband’ is een nieuw programma uit het rijke oeuvre van Marjolein Meijers. De artiesten zijn elkaars broer, neef, oom, partner. In deze "familieband" draait alles weer om de muziek. Zij speelden altijd al graag in familieverband, nu komen zij gezamenlijk naar het theater. Een feestje en nu dus niet alleen voor hun eigen familie. Neem plaats in hun keuken en geniet van de zelfgemaakte liedjes. Gelardeerd met smeuïge verhalen, ontroerende achtergronden en een vette lach, omlijst met fantastische muziek, geput uit het Ierse, Nederlandse, Cajun- en Amerikaanse repertoire.

Website: www.marjoleinmeijers.nl