Frank Boeijen

zaterdag

AEGON zaal

Prijs € 28,-

Een avondje Boeijen staat garant voor een gevarieerd concert op hoog niveau. Franks warme stem en zijn voortreffelijke muzikale begeleiders nemen je mee op een tocht langs ontroering en herkenning, avontuur en vakmanschap, verstilde ballades en grootse popsongs.

Naast nieuwe composities brengt hij in het theater werk uit zijn immense oeuvre dat klassiekers bevat als ‘De verzoening’, ‘Kronenburg Park’, ‘Zeg me dat het niet zo is’ en ‘Koud in mijn hart’.

De Nijmeegse zanger en liedjesschrijver Frank Boeijen was één van de eerste Nederlandse popartiesten die koos voor het theater. Het was de beste ambiance voor zijn liedjes met hun meeslepende melodieën en poëtische teksten.
Ruim 30 jaar later geldt dat nog steeds. Zijn muziek is inmiddels stevig verankerd in het muzikale landschap.

Een optreden van Frank Boeijen volgt nooit platgetreden paden.
Naast nieuwe composities brengt hij in het theater ook werk uit zijn immens oeuvre dat klassiekers bevat als De Verzoening, Kronenburg Park, Zeg me dat het niet zo is en Koud in mijn hart. Maar deze oudere nummers worden steevast van nieuwe muzikale invalshoeken of arrangementen voorzien, zodat ze passen bij de recente songs.

Een avondje Boeijen staat garant voor een gevarieerd concert op hoog niveau, waarbij Franks warme stem en zijn voortreffelijke muzikale begeleiders de luisteraar meenemen op een tocht langs ontroering en herkenning, langs avontuur en vakmanschap. Verstilde ballades, grootse popsongs, emotionele chansons – dat is Boeijen anno 2020 op de bühne.

Frank Boeijen met nieuwe composities en klassiekers uit zijn immense oeuvre

Website: frankboeijen.nl

‘Frank Boeijen weet met zijn theatertour als vanouds vernieuwend voor de dag te komen. Hij verkeert in artistieke topvorm. Zijn stem heeft aan betekenisvolle gloed gewonnen. Er valt veel te genieten tijdens zijn voorstelling.’ (Popmagazine Heaven)