Entertainment

dinsdag

april

Rabobank zaal

Fred van Leer is de bekendste stylist van de Nederlandse televisie en was jaren coach van Holland's Next Top Model. Met 'Leer van Fred Live' is hij nu live te zien in het theater. U staat een een hilarische avond te wachten! Speciaal voor de nieuwsgierige vrouw die de do's en don’ts wil weten als het gaat om haar kleding. Kom met uw moeder, zus, vriendin, handbalteam of breiclub en leer van Fred!

Hij is de bekendste stylist van de Nederlandse televisie en was jarenlang coach van Hollands Next Top Model. Hij kleedt presentatrices en artiesten, gaf duizenden workshops, heeft een eigen YouTube-kanaal, krijgt binnenkort zijn eigen programma op TLC en brengt dit voorjaar een boek uit, getiteld ‘Leer van Fred’. En nu gaat hij ook nog het theater in. ‘Leer van Fred Live’ wordt een hilarische avond voor de nieuwsgierige vrouw, die the dos and don’ts wil weten als het gaat om kleding, die tips and tricks wil horen of haar eigen verhaal wil vertellen. En welke vrouw wil dat nou niet? Want Fred luistert en adviseert. Dus kom met je moeder, zus, vriendin, handbalteam of breiclub en ontdek dat als een jurk je past, dat niet betekent dat het ook je maat is.

Kom met je moeder, zus, vriendin, handbalteam of breiclub en leer van Fred!

Website: www.fredvanleer.nl