Festivals & Events

Free Heri Heri Fryslân

Pier 21 in coproductie met De Harmonie

vrijdag

1 juli   2022

  17:00 - 18:00 uur
Geen pauze
vrijdag

1 juli   2022

  19:00 - 20:00 uur
Geen pauze
Grote zaal

Prijs € 0

vrijdag

1 juli   2022

  17:00 - 18:00 uur
Geen pauze
vrijdag

1 juli   2022

  19:00 - 20:00 uur
Geen pauze
Grote zaal

Prijs € 0

Op 1 juli 2022 is het weer tijd voor Free Heri Heri Fryslân! In het kader van Keti Koti vieren en herdenken wij de afschaffing van de slavernij door Nederland. Deze dag staan we stil bij ons pijnlijke slavernijverleden en de doorwerking hiervan in onze huidige samenleving.

Juist op deze dag moeten we samen komen en ons open stellen voor elkaars verhalen. Laten we het gesprek aangaan en de ander de ruimte bieden om zichzelf te zijn en gezien en gehoord te worden. Laten we samen bouwen aan bewustwording, erkenning, acceptatie en gelijkwaardigheid. Zodat we samen kunnen leven in een wereld waar er ruimte is voor iedereen. 
 
Tijdens Free Heri Heri Fryslân op 1 juli, nemen we je mee op een gemeenschappelijke en bijzondere reis, die ontstaat vanuit het delen van verhalen zonder oordeel. Een reis die afwisselend momenten van identificatie, distantie, ontroering, begrip of onbegrip zal kennen, maar uiteindelijk zal leiden tot een connectie met de ander.


Projectleider en programmeur: Evelyn Andoh

Regie: Romke Gabe Draaijer

Coördinatie chefs: Reitse Spanninga

Chefs: Reitse Spanninga en Roel Punter

FREE HERI HERI FOR ALL | KIP Republic

Free Heri Heri Fryslân wordt geproduceerd door Pier21, in coproductie met De Harmonie, in opdracht van het comité 30 juni/1 juli Fryslân

 

Deel deze voorstelling:   E-mail