Cabaret

Freek de Jonge

De Suppoost

zaterdag

2

februari

20:15

AEGON zaal

Prijs € 27,50
incl. garderobe en pauzedrankje

zaterdag

2

februari

20:15AEGON zaal

Prijs € 27,50
incl. garderobe en pauzedrankje

Weinig Nederlandse cabaretiers kunnen bogen op zo'n succesvolle en lange carrière. Freek de Jonge is een van de allergrootsten. Zijn recente voorstellingen behoren tot het beste wat hij ooit maakte. Voor het eerst in jaren staat Freek weer solo op de planken. In deze nieuwe voorstelling neemt hij je als zaalwachter van een museum mee op avontuur. Dat betekent veel kunst- en vliegwerk en merkwaardige ontmoetingen met bezoekers.

Als zaalwachter van een museum neemt hij je mee op avontuur, van voorvallen tijdens ontmoetingen met bezoekers tot invallen betreffende kunst- en vliegwerk.
In het najaar van 2018 exposeren Hella en Freek de Jonge in het Groninger Museum, dat aan de hand van kostuums, keramieken, foto’s en filmbeelden hun jarenlange samenwerking in beeld brengt. Het bijzondere aan deze tentoonstelling is dat de beide exposanten dagelijks aanwezig zullen zijn met optredens en performances. ‘De Suppoost’ vloeit voort uit deze periode.

Freek de Jonge voor het eerst in jaren weer solo in het theater!

Website: www.freekdejonge.nl

de Volkskrant **** over ‘Als je me nu nog niet kent’: “Het Nederlandse cabaret kan nog niet zonder Freek de Jonge.”

Trouw ***** over ‘Als je me nu nog niet kent’:
“Freek is en blijft de meester, fenomenaal.”

De Standaard ***** over ‘Als je me nu nog niet kent’:
“De nieuwe voorstelling van Freek de Jonge behoort tot het beste wat hij ooit gemaakt heeft, en dus per definitie tot het beste wat het Nederlandse en Vlaamse cabaret de voorbije halve eeuw heeft voortgebracht.”