Klassiek

AEGON zaal

Prijs € 10,-
VRIENDEN VAN DE HARMONIE € 0

Het Frysk Jeugd Orkest staat onder leiding van dirigent Theo Brouwer en bestaat uit een groep van 65 jonge enthousiaste muzikanten in de leeftijd van 12 tot 21 jaar. Het Frysk Jeugd Orkest handelt vanuit vier kernwaarden: Plezier, Samenwerken, Discipline en Ontwikkelen. Het is ons doel jonge musici uit Fryslân een podium te bieden om in een orkest met symfonische bezetting plezier te beleven aan samen muziek maken. Het Frysk Jeugd Orkest heeft daarbij de ambitie om elk individueel orkestlid te inspireren om zich te ontwikkelen en te genieten.

Het Frysk Jeugd Orkest is onderdeel van de Frysk Jeugd Orkest Akademy, deze bestaat naast het Orkest uit het Jong Frysk Jeugd Orkest en Akademyklassen. Elke zaterdag wordt er gerepeteerd door het Frysk Jeugd Orkest en Jong Frysk Jeugd Orkest. Op doordeweekse dagen wordt er in Burgum, Heerenveen, Drachten, Joure, Leeuwarden en Oudehaske gerepeteerd in de Akademyklassen.

Laat u deze middag verrassen door de kwaliteit van het Frysk Jeugd Orkest met werken van Brahms, Mozart, Morricone en Hans Zimmer.

Dit concert van het Frysk Jeugd Orkest is kosteloos te bezoeken voor Vrienden van De Harmonie (max 2 tickets). Reserveer de vrijkaarten via de kassa van De Harmonie via kaartverkoop@harmonie.nl of bel 058 233 0 233.