Cabaret

Fuad Hassen

Held

Accent zaal

Prijs € 16,50
incl. garderobe en pauzedrankje

Accent zaal

Prijs € 16,50
incl. garderobe en pauzedrankje

Met zijn uitstekend ontvangen debuut ‘Pareidolia’ stal hij de harten van pers en publiek. En dat heeft Fuad Hassen zeker ook te danken aan zijn charme, relaxte uitstraling, sterke grappen en uitgekiende verhaal. In ‘Held’ neemt hij zijn publiek mee naar een wereld waarin bijzaken grote betekenis krijgen en hoofdzaken er niet meer toe doen. Na het zien van Hassens nieuwe show weet niemand meer wat hij wel of niet moet geloven.

Het debuut van Fuad Hassen werd door de pers uitstekend ontvangen. “Het publiek is in goede handen bij deze aimabele verteller”, schreef NRC Handelsblad. Met zijn charme en relaxte uitstraling, de sterke grappen en een goed opgebouwd verhaal heeft Fuad sluipenderwijs de harten van de cabaretliefhebbers gestolen. In ‘Held’ neemt hij u met zijn typische laid-back comedystijl mee naar een wereld waarin bijzaken grote betekenis krijgen en hoofdzaken er niet toe doen. Na het zien van zijn nieuwe show weet u niet meer wat u nou wel of niet moet geloven. Dus: “Houd Hassen in de gaten.” (Dagblad van het Noorden ****)


NRC Handelsblad *** over ‘Pareidolia’: “In dit debuut is hij vooral een aimabele verteller die het publiek het vertrouwen geeft in goede handen te zijn.” Theaterkrant *** over ‘Pareidolia’: “Eigenzinnig debuut van innemend verteller.”

De opvolger van zijn uitstekend ontvangen debuut 'Pareidolia'

Website: www.fuad.nl