Furtjuh Live!

Alles voor de views

AEGON zaal

Prijs € 19,50
incl. garderobe

AEGON zaal

Prijs € 19,50
incl. garderobe

Furtjuh is met meer dan 400.000 abonnees één van de grootste YouTube-sterren van dit moment. Dit jaar brengt hij zijn YouTube kanaal live naar het theater! In deze spannende voorstelling wordt zijn YouTube-kanaal verwijderd. De ergste nachtmerrie van elke YouTuber. Furtjuh moet met behulp van het publiek zijn kanaal weer opbouwen en doet daarbij letterlijk ‘alles voor de views’. Beleef de furbuleuze show! Zing mee met de leukste liedjes, van Fursday tot Furtalen. Lach mee met 20FurKitchen en de grappigste challenges. Laat je verrassen door de special guests en nog veel meer!

Furtjuh Live is dé voorstelling voor de hele Furmilie! Een onvergetelijke live-ervaring voor de trouwste kijkers en YouTube-fans. En voor mama, papa, opa en oma? Ook voor hen is het een uniek kijkje in de wereld van YouTubers. Dat wil je niet missen!

Boek nu Furtjuh's Favorite Food!
Voor €10,- per persoon eet je Rutger zijn lievelingseten na afloop van de voorstelling. Gevulde wraps met kip en groente. Kies tijdens het bestellen voor Furtjuh's Favorite Food.
Tot in De Harmonie. En tot die tijd: Stay Furbulous!

Website: www.furtjuhlive.nl