Dans

Gandini Juggling

4x4: Ephemeral Architectures

Rabobank zaal

Prijs € 27,50
incl. garderobe en pauzedrankje

Rabobank zaal

Prijs € 27,50
incl. garderobe en pauzedrankje

Gandini Juggling is een virtuoos kwartet uit Groot-Brittannië. In ‘4x4: Ephemeral Architectures’ delen de jongleurs voor het eerst het podium met vier balletdansers. In een dialoog, waarin de twee viertallen uitzoeken wat zij gemeen hebben en waarin ze verschillen, worden pure patronen en wiskundige ‘4x4’-formules op het podium gezet. Klinkt ingewikkeld, maar de recensies liegen er niet om: 'A show of elegant, wistful beauty' (The Guardian).

Je hebt jongleren en je hebt Gandini Juggling, een virtuoos kwartet uit Groot-Brittannië. Met ‘Smashed’ zetten ze de afgelopen jaren theaters en festivals in vuur en vlam. “Ze beheersen hun technieken zo extreem dat ze er flexibel en bijna terloops mee kunnen rondstrooien”, schreef de Volkskrant.
In ‘4x4: Ephemeral Architectures’ delen de jongleurs voor het eerst het podium met vier balletdansers. In een dialoog, waarin de twee viertallen uitzoeken wat ze gemeen hebben en waarin ze verschillen, worden pure patronen en wiskundige ‘4x4’-formules op het podium gezet. Zo ontstaan fascinerende toneelbeelden als de ‘kortstondige architectuur’ uit de titel. “A show of elegant, wistful beauty”, schreef the Guardian na de première op het London International Mime Festival 2015.


Regie: Sean Gandini | choreografie: Ludovic Ondiviela | compositie: Nimrod Borenstein | jongleurs: Kati Ylä-Hokkala, Kim Huynh, Owen Reynolds en Sakari Männistö | dans: Erin O’Toole, Joe Bishop, Kate Byrne en Kieran Stoneley | livemuziek: Camerata Alma Viva

Website: www.gandinijuggling.com