Jeugd & Familie

Geeft Niks

Job Raaijmakers

woensdag

23

januari

15:00

Rabobank zaal

Prijs € 12,50
incl. garderobe

VANAF 5 JAAR

Schminken | voor & na

woensdag

23

januari

15:00Rabobank zaal

Prijs € 12,50
incl. garderobe

VANAF 5 JAAR

Schminken | voor & na

Hoe ga je om met tegenslagen? Accepteer je dat niet alles perfect is? Geeft niks? Kan gebeuren? Of laat je je van de wijs brengen? In een mix van opzwepende livemuziek, ontroerende slapstick en rake dialogen gaan drie acteurs en een topmuzikant de strijd aan met ongewenste ongelukjes. Hoe meer iedereen zich ermee bemoeit, hoe meer er misgaat. Uiteindelijk loopt alles in de soep, maar weet je wat? Die soep blijkt verrassend lekker! Van de winnaar van de Zilveren én Gouden Krekel.

Hoe ga je eigenlijk om met tegenslagen? Kun je accepteren dat iets niet perfect is en misschien ook nooit gaat worden? Geeft niks? Kan gebeuren? Of is het superirritant als de dingen niet gaan zoals je wilt? In een mix van opzwepende livemuziek, ontroerende slapstick en rake dialogen gaan drie acteurs en een topmuzikant de strijd aan met ongewenste ongelukjes. Hoe meer iedereen zich ermee bemoeit, hoe meer er misgaat. Uiteindelijk loopt alles in de soep, maar die soep blijkt verrassend lekker!
Job Raaijmakers maakte eerder ‘Aap en Beer’ en ‘Niet Huppelen’ (i.s.m. René Geerlings), en won de Zilveren én Gouden Krekel.


Tekst: Marianne Kuijper en Job Raaijmakers | regie: Sanne Nouws | spel: Marianne Kuijper, Dionisio Matias en Job Raaijmakers | compositie en livemuziek: Klaas van Donkersgoed | vormgeving: Sacha Zwiers

Van de winnaar van de Zilveren én Gouden Krekel

Website: www.stipproducties.nl