Comedy

Genoeg nu over jou!

Ingeborg Elzevier, Annick Boer en Peter Tuinman

woensdag

13

maart

20:30

Rabobank zaal

Prijs € 27,50
incl. garderobe en pauzedrankje

woensdag

13

maart

20:30Rabobank zaal

Prijs € 27,50
incl. garderobe en pauzedrankje

De dochter des huizes verliest haar man. Maar wie lijdt daar het meest onder: deze vrouw of haar moeder? De vrouw pakt haar leven weer op terwijl haar moeder blijft hangen in diepe rouw. Maar was de relatie tussen schoonmoeder en -zoon wel zo hecht? Met deze bitterzoete komedie van Magne van den Berg viert actrice Ingeborg Elzevier, geflankeerd door Annick Boer en Peter Tuinman, haar 60-jarig toneeljubileum!


‘Genoeg nu over jou!’ is een heerlijke, bitterzoete komedie, waarmee actrice Ingeborg Elzevier (82) haar zestigjarig toneeljubileum viert. En natuurlijk doet ze dat in goed gezelschap. Annick Boer schitterde afgelopen seizoen met haar komisch talent in de zwarte komedie ‘Aquarium’, en ook de immer innemende en indrukwekkende Peter Tuinman staat op het podium. De voorstelling werd speciaal voor het drietal geschreven door Magne van den Berg, een van de grootste toneelschrijvers van het moment.
Als de dochter des huizes haar man verliest, is het de vraag wie daar het meeste onder lijdt: de dochter of haar moeder. De dochter is in staat het leven weer op te pakken, de moeder blijft hangen in diepe rouw. Maar was de relatie tussen schoonmoeder en -zoon wel zo hecht? En hoe staat de (schoon)vader in dit verhaal?
www.hummelinckstuurman.nl


Tekst: Magne van den Berg | regie: Hanneke Braam | spel: Ingeborg Elzevier, Annick Boer en Peter Tuinman

Website: www.hummelinckstuurman.nl