Toneel

George & Eran

worden racisten

zaterdag

30

maart

20:30

Accent zaal

Prijs € 18,-
incl. garderobe en pauzedrankje

zaterdag

30

maart

20:30Accent zaal

Prijs € 18,-
incl. garderobe en pauzedrankje

George & Eran willen het juiste doen en tolerant en begripvol zijn. Dus vragen zij zich hardop af waarom vrouwen minder verdienen dan mannen, waarschuwen ze voor de nog steeds etnisch profilerende politie en nemen ze stelling in de #MeToo-discussie. Toch is er altijd wel iemand die zich beledigd voelt. In deze actuele komedie zoeken de vrienden naar de (on)mogelijkheid om er in het geval van ongelijkheid en discriminatie samen uit te komen.

George & Eran dragen al jaren hun steentje bij aan een betere wereld. Ze willen het juiste doen, aan de goede kant van de geschiedenis staan, tolerant en begripvol zijn. Dus vragen ze zich hardop af waarom vrouwen nog steeds minder verdienen dan mannen. Waarschuwen ze voor de politie die doorgaat met etnisch profileren. Dat de Nederlandse identiteit vervaagt. Nemen ze stelling in de #MeToo-discussie. En waarom is Zwarte Piet nog steeds niet van kleur veranderd?
Maar deugen is tegenwoordig niet zo makkelijk als het lijkt. Want hoe hard je ook probeert om goed te doen, er is altijd wel iemand die zich beledigd voelt. In deze brandend actuele komedie zoeken de bruine vrienden samen met het witte zangduo Nordgrond naar de (on)mogelijkheid om er samen uit te komen als het gaat om ongelijkheid en discriminatie. Met een flinke dosis vrolijke boosheid. Want George & Eran zijn van goede wil hè, vergeet dat niet!


Concept en tekst: Koos Terpstra, George Elias Tobal en Eran Ben-Michaël | regie: Koos Terpstra | spel en muziek: George Elias Tobal, Eran Ben-Michaël, Milan Sekeris en Myrthe Huber

George & Eran zijn van goede wil hè, vergeet dat niet!

Website: www.georgeeneranproducties.nl