Jeugd & Familie

Gewoon Held

Het Laagland

vrijdag

29

maart

19:30

Accent zaal

Prijs € 14,50
incl. garderobe

VANAF 8 JAAR

m.m.v. stripboekenwinkel AHA

Nacht vanaf 8

Kinderfeestje

vrijdag

29

maart

19:30Accent zaal

Prijs € 14,50
incl. garderobe

VANAF 8 JAAR

m.m.v. stripboekenwinkel AHA

Nacht vanaf 8

Kinderfeestje

Vier superhelden gaan een uitdagende missie aan: lukt het hen om gewoon te zijn? Ze gooien hun heldenkostuums uit en schudden alle megakrachten en superskills van zich af. Dat je niet altijd de beste bent: heerlijk! En dat je niet alles snapt en kunt: perfect! Maar zo makkelijk is dat allemaal nog niet. Een jampotje niet open krijgen, dat is toch gênant? En falen? Doodeng! Energieke, kleurrijke voorstelling van Het Laagland!

In het supernormale superverhaal ‘Gewoon Held’, een energieke en kleurrijke voorstelling, gaan vier superhelden de uitdagende missie aan om ‘gewoon’ te zijn. Ze zijn er helemaal klaar mee. Voorgoed. Vanaf nu moet je zelf de wereld maar verbeteren. De superhelden gooien hun heldenkostuums uit, schudden alle megakrachten en superskills van zich af en willen alleen nog maar gewóón zijn. Dat je niet altijd de beste bent: heerlijk! Niet alles snapt en kunt: super, man! Maar de overgang valt nog niet mee. Een jampotje niet open krijgen, dat is toch gênant. En falen? Doodeng! Stukje bij beetje ontdekken ze waarom jezelf zijn zo moeilijk is.

Nacht vanaf 8
Bezoek de avontuurlijke voorstelling ‘Gewoon Held’ en ga daarna mee op avontuur tijdens de 'Nacht vanaf 8'.Tijdens de workshop ontdek je waar de held in jou zit en daarna gaan we op Heldenavontuur door het theater. Prijs € 5,- inclusief hapje en drankje.

Kinderfeestje inclusief
Vier je feestje bij ons in De Harmonie! Je wordt feestelijk ontvangen met limonade en een zoete lekkernij, bezoekt een voorstelling en eet (voor of na de voorstelling) natuurlijk overheerlijke frietjes met een lekkere snack.
Prijs inclusief voorstelling € 15,- | reserveer hier


Concept en idee: Inèz Derksen | regie: Lennart Monaster | spel: Folmer Overdiep, Gijs Nollen, Kiki van Aubel en Aafke Buringh | vormgeving: Douwe Hibma | kostuums: Liesje Knobel | dramaturgie: Ludo Costongs

Ga je mee op avontuur en ontdek waar de held in jezelf zit, tijdens de Nacht vanaf 8!

Website: www.hetlaagland.nl