Jeugd & Familie

Gewoon Held

Het Laagland

vrijdag

29

maart
2019

19:30

Rabobank zaal

Prijs € 14,50
incl. garderobe

VANAF 8 JAAR

m.m.v. stripboekenwinkel AHA

Nacht vanaf 8

Kinderfeestje

vrijdag

29

maart
2019

19:30Rabobank zaal

Prijs € 14,50
incl. garderobe

VANAF 8 JAAR

m.m.v. stripboekenwinkel AHA

Nacht vanaf 8

Kinderfeestje

Vier superhelden gaan een uitdagende missie aan: lukt het hen om gewoon te zijn? Ze gooien hun heldenkostuums uit en schudden alle megakrachten en superskills van zich af. Dat je niet altijd de beste bent: heerlijk! En dat je niet alles snapt en kunt: perfect! Maar zo makkelijk is dat allemaal nog niet. Een jampotje niet open krijgen, dat is toch gênant? En falen? Doodeng! Energieke, kleurrijke voorstelling van Het Laagland!


In het supernormale superverhaal ‘Gewoon Held’, een energieke en kleurrijke voorstelling, gaan vier superhelden de uitdagende missie aan om ‘gewoon’ te zijn. Ze zijn er helemaal klaar mee. Voorgoed. Vanaf nu moet je zelf de wereld maar verbeteren. De superhelden gooien hun heldenkostuums uit, schudden alle megakrachten en superskills van zich af en willen alleen nog maar gewóón zijn. Dat je niet altijd de beste bent: heerlijk! Niet alles snapt en kunt: super, man! Maar de overgang valt nog niet mee. Een jampotje niet open krijgen, dat is toch gênant. En falen? Doodeng! Stukje bij beetje ontdekken ze waarom jezelf zijn zo moeilijk is.

Nacht vanaf 8: Het mysterie in de kelder.
Bezoek de avontuurlijke voorstelling ‘Gewoon Held’ en ga daarna mee op avontuur tijdens de 'Nacht vanaf 8':

Ben jij of ken jij de held die kan helpen het mysterie in de kelder op te lossen? Hou je van puzzelen en ben je niet bang voor een beetje spanning? Doe dan mee met de  'Nacht vanaf 8'!
In 1889, toen De Harmonie nog een sociëteit was, vond een man een mysterieuze kist in de kelder van De Harmonie. Tot op de dag van vandaag is er niets meer van de man vernomen. 130 jaar ging voorbij en sinds een week is de kist weer op magische wijze verschenen in de kelder, maar niemand weet hoe ze de kist open kunnen krijgen. Jij wel? De sleutel van het slot op de kist ligt in De Harmonie verborgen. Alleen door de codes te kraken en de raadsels op te lossen kan de sleutel gevonden worden en kan het mysterie in de kelder opgelost worden.

Prijs Nacht vanaf 8: € 5,- inclusief hapje en drankje.

Kinderfeestje inclusief
Vier je feestje bij ons in De Harmonie! Je wordt feestelijk ontvangen met limonade en een zoete lekkernij, bezoekt een voorstelling en eet (voor of na de voorstelling) natuurlijk overheerlijke frietjes met een lekkere snack.
Prijs inclusief voorstelling € 15,- (reserveren is mogelijk vanaf 5 personen) | reserveer hier


Concept en idee: Inèz Derksen | regie: Lennart Monaster | spel: Folmer Overdiep, Gijs Nollen, Kiki van Aubel en Aafke Buringh | vormgeving: Douwe Hibma | kostuums: Liesje Knobel | dramaturgie: Ludo Costongs

Ga je mee op avontuur en ontdek waar de held in jezelf zit, tijdens de Nacht vanaf 8!

Website: www.hetlaagland.nl