Jeugd & Familie

Gonnie en Vriendjes

Jogchem Jalink

AEGON zaal

Prijs € 7,50

VANAF 2 JAAR

AEGON zaal

Prijs € 7,50

VANAF 2 JAAR

Daar heb je Gonnie, het kleine gele gansje met de rode lievelingslaarsjes. Op zoek naar al haar vriendjes. Samen maken ze allemaal grote en kleine avonturen mee.

Kijk, een plas! Daar kun je leuk overheen springen. Heeft iemand soms een rode pet gezien? En... moet je dát zien! Daar ligt een ei. Zit daar soms ook een gansje in? En waarom komt ie er niet uit?

Gonnie & vriendjes is een vrolijke poppenvoorstelling van Jogchem Jalink, gebaseerd op de Gonnie-boekjes van Olivier Dunrea.


Over Jogchem Jalink
Jogchem Jalink (1983) is poppenspeler voor kinderen en volwassenen, voor theater en televisie.

In zijn muzikale familievoorstellingen speelt Jogchem samen met zijn poppen alle hoofdrollen. Knotsgekke wezens, pratende voorwerpen en pakkende liedjes zijn vaste ingrediënten.


Naast zijn solowerk is Jogchem sinds 2010 één van de vaste poppenspelers bij Dirk Scheele - onder andere in de rol van Dikkie Dik - en werkte hij samen met Theatergroep DOX (winnaar Zilveren Krekel 2011 voor La Vie C'est Drôle).

Op televisie speelt Jogchem de pop Angsthaas in Sesamstraat en verschillende personages in Tita Tovenaar en Biba Boerderij. Ook maakt hij deel uit van het poppenfilmcollectief Secret Hand, wiens werk in 2013 door The Jim Henson Foundation in New York is vertoond.

Website: www.vanaf2.nl

Deze voorstelling is onderdeel van de serie Ranja & Rozijntjes