Jeugd & Familie

Hallo Familie

Maas theater en dans

zaterdag

16

februari

19:30

Accent zaal

Prijs € 15,-
incl. garderobe

VANAF 8 JAAR

18:30 uur | kijkje achter de schermen | € 2,50

Kinderfeestje

zaterdag

16

februari

19:30Accent zaal

Prijs € 15,-
incl. garderobe

VANAF 8 JAAR

18:30 uur | kijkje achter de schermen | € 2,50

Kinderfeestje

Het is druk in huis. Vader en moeder vieren feest, oma past op. De nacht is lang. Je kunt niet slapen, maar toch lijk je te dromen: over knuffels die tot leven komen, over ouders die op hun handen gaan lopen en over een oom die verandert in een boom. Geen wonder dat je vanaf dan heel anders naar je familie kijkt. Een wonderlijk warme en grappige voorstelling over de mensen die we niet gekozen hebben maar die er gewoon zijn.

Hallo familie is een wonderlijk warme voorstelling, een carnavaleske optocht met veel grappige en onverwachte gasten. Over de mensen die we niet gekozen hebben, maar die er gewoon zijn. Altijd. Een cartooneske dans- en theatermix van de makers van Liefde.
Liefde won de Gouden Krekel 2017 en was genomineerd voor de VSCD Mimeprijs. “Herkenbaar, aanstekelijk en bovenal hartverwarmend” aldus de Mimejury. Nu kiest Merkx voor het thema familie, een terugkerend thema in haar werk.

Moniek Merkx over Hallo familie
“Je blijft altijd kind, ook als je veertig bent. En als je drie bent kan je je soms zo ernstig voelen, dat je het liefst met een lange baard bij de kachel zou willen zitten. Ik stel me een grote keuken voor waarin een groep gasten een bont familiefeest voorbereidt. De kinderen worden steeds volwassener, de volwassenen gedragen zich als kleuters. Iedereen danst op tafel tot het ochtendgloren.”

Kijkje achter de schermen | 18.15 uur
Altijd al eens een kijkje willen nemen achter de schermen van De Harmonie?
Samen met de rondleider dwaal je door het theater, langs het toneel,
foyers en de kleedkamers en mag je misschien al even in de zaal van de
voorstelling kijken. Prijs € 2,50

Kinderfeestje inclusief
Vier je feestje bij ons in De Harmonie! Je wordt feestelijk ontvangen met limonade en een zoete lekkernij, bezoekt een voorstelling en eet (voor of na de voorstelling) natuurlijk overheerlijke frietjes met een lekkere snack.
Prijs inclusief voorstelling € 15,- | reserveer hier


Concept, regie: Moniek Merkx
Met: Anne Fé de Boer, Marieke Dermul, Cherella Gessel, Gihan Koster, Hali Neto, Freek Nieuwdorp, Jurriën Remkes, een oma en een kind
Muziek: Joop van Brakel
Choreografie: Art Srisayam
Decor: Sanne Danz
Kostuums: Nicky Nina de Jong
Licht: Gé Wegman

Hierna kijk je heel anders naar je familie. Hoe? Dat blijft nog een verrassing.

Website: www.maastd.nl