Jeugd & Familie

Hamlet

Theater Rotterdam

Kies een datum / tijd:

AEGON zaal

Prijs € 22,50
JEUGD € 18,75
incl. garderobe en pauzedrankje

VANAF 8 JAAR

woensdag

16 januari   2019

  19:00 uur
donderdag

17 januari   2019

  19:00 uur
AEGON zaal

Prijs € 22,50
JEUGD € 18,75
incl. garderobe en pauzedrankje

VANAF 8 JAAR

De Deense puberprins Hamlet maakt veel ellende mee. Hij raakt zijn vader kwijt, zijn oom trouwt met zijn moeder en enkele vrienden zijn echt niet meer te vertrouwen. Van een vrolijke surfboy verandert hij in een sombermans met woedeuitbarstingen. ‘Hamlet’, naar Shakespeare, is dé jaarlijkse familievoorstelling van Theater Rotterdam vol plezier, clownerie, pophits, degengevechten, bedrog, fysieke stunts en prachtige decors. Een klassieker voor jong en oud die nooit verveelt!

Velen kijken alweer reikhalzend uit naar het jaarlijkse familiespektakel van Theater Rotterdam, voorheen Ro Theater. Want dat is altijd een feest, waar hilariteit en ontroering feilloos bij elkaar komen. De makers onder aanvoering van Pieter Kramer nemen deze keer ‘Hamlet’, het beroemdste stuk aller tijden, fijntjes onder handen.
De Deense puberprins Hamlet maakt een hoop ellende mee. Hij raakt zijn vader kwijt, zijn oom trouwt met zijn moeder en een aantal van z’n vrienden is echt niet meer te vertrouwen. Van een vrolijke surfboy verandert hij in een sombermans met woedeuitbarstingen. ‘Hamlet’ is een stuk vol plezier, clownerie, pophits, degengevechten, bedrog, fysieke stunts en prachtige decors. Een sprookjesachtig feest voor jong en oud. En daar wil je bij zijn, want het wordt bijzonder, net als de voorgangers ‘Woef Side Story’ en ‘Snorro’.

Let op: vanaf 8 jaar!
De familievoorstellingen van Theater Rotterdam zijn altijd al geschikt geweest voor 8 plus. Vaak komen ouders of grootouders toch met jongere kinderen naar de voorstellingen. Bij Hamlet de familievøørstelling is dat niet gewenst. Hoewel ook Hamlet een soort sprookje is, kunnen kids onder de 8 beter een jaartje overslaan, want dit jaar wordt het allemaal net iets spannender en stoerder…


Tekst: Don Duyns, naar William Shakespeare | regie: Pieter Kramer | liedteksten: Alex Klaasen | choreografie: Daan Wijnands | spel en zang: Abdelkarim el Baz, Erwin Dörr, Thomas Dudkiewicz, Ali Ben Horsting, Wart Kamps, Han Oldigs, Sofie Porro, Dick van den Toorn en Mattias Van de Vijver | dramaturgie: Dirkje Houtman | decor: Niek Kortekaas | kostuums: Sabine Snijders

Een klassieker voor jong en oud die nooit verveelt!

Website: www.theaterrotterdam.nl