Cabaret

Hans Dorrestijn

Het einde is zoek

Kleine zaal

Prijs € 22,50
incl. garderobe en pauzedrankje

Kleine zaal

Prijs € 22,50
incl. garderobe en pauzedrankje

Onvrede, onrecht, onvermogen, onversneden wanhoop en lelijkheid: welkom in de barre wereld van Hans Dorrestijn. Maar er is hoop: in het donker maakt hij nog steeds de beste grappen. 'Het einde is zoek' is een volgend lichtpuntje in Dorrestijns carrière. Een voorstelling om nu al naar uit te kijken, want als 'een van onze begaafdste tekstdichters en humoristen materiaal uit zijn schatkamer selecteert, is het genieten geblazen' (Algemeen Dagblad).

Na zijn ervaringen met de drie jonge muzikale vrouwen van Zazí is het voor Hans Dorrestijn weer tijd voor de barre werkelijkheid: die van onvrede, onrecht, onvermogen, onversneden wanhoop en lelijkheid. Maar er is hoop. In het donker maakt Dorrestijn nog steeds de beste grappen en waar geen uitzicht meer is, ontstaat soms inzicht. Angst houdt iemand ver weg van het schrikbeeld van de zelfgenoegzaamheid. Want niet de patiënt is verloren, maar de dokter die niet twijfelt. ‘Het einde is zoek’ is een voorstelling om naar uit te kijken, want als “een van onze begaafdste tekstdichters en humoristen materiaal uit zijn schatkamer selecteert, is het genieten geblazen”. (Algemeen Dagblad)

"genieten geblazen”

Website: www.hansdorrestijn.nl

Algemeen Dagblad over Hans Dorrestijn:
“Als Dorrestijn, een van onze begaafdste tekstdichters en humoristen materiaal uit zijn schatkamer selecteert, is het genieten geblazen.”

De Telegraaf over Hans Dorrestijn:
“Via de geheimzinnige werking van de wetten der weeromstuit levert zijn kluts van zwartgalligheid en somberheid een smakelijke portie humor op.”

Trouw over Hans Dorrestijn:
“Niks is wat het lijkt bij Dorrestijn en juist dat maakt hem onweerstaanbaar grappig.”